SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Een goed 3-delig pak is altijd een succes

Wanneer je aan een formele klassieke uitstraling denkt bestaat de kans groot dat de uitstraling van een 3-delig pak het eerst bij je binnen schiet. Dit pak, al decennialang gedragen door stijlvolle mannen, laat iedere man er goed uit zien en zich heerlijk voelen. Bij de juiste samenstelling van broek, jasje en gilet straalt de klasse ervan af. Wil jij ook ervaren hoe mooi een 3-delig pak kan zijn? Kom langs in onze winkel en laat je informeren!
 

Wij helpen je met jouw 3-delig pak


Tenzij je al helemaal weet wat jouw stijl is, in welke kleuren je goed uitkomt, welke fits en maten goed bij jouw figuur passen én hoe je diverse items het beste kunt dragen en moet combineren, kan het vinden van de juiste kleding nog best lastig zijn. Dat geldt al voor een fraaie, goed passende jeans of een mooi paar schoenen laat staan voor een 3-delig pak.
 
Gelukkig kunnen wij jou helpen. In onze winkel ervaar je nog echte service. Service die net zo klassiek is als het pak dat jij gaat kopen. Dit pak koop je namelijk maar met één doel en dat is: er zo goed mogelijk uitzien. Fit, stijl, afwerking, kleur: het moet allemaal perfect zijn.
 
Ga je voor het eerst een driedelig pak kopen, dan is navy the way to go. Klassieker dan dit kun je het niet hebben. Wij hebben in onze collectie prachtige pakken altijd een pak dat perfect bij jou past.
 

3-delig pak volledig in een unieke stijl


Heb je al een kostuum in de kast hangen en ben je nu op zoek naar een ander pak, dan zorgen wij voor een pak helemaal in jouw unieke stijl. Een prachtig grijs pak, of misschien wel olijfgroen: er is veel mogelijk, helemaal wanneer je kiest voor maatwerk . Wie op zoek is naar een kwalitatief maar scherp geprijsd 3-delig pak kan in onze collectie terecht. Wie maatwerk wenst, zullen wij ook zeker niet teleurstellen, want ons team helpt je graag met het samenstellen van jouw perfecte pak.
 

Maak een afspraak voor een 3-delig pak


Je bent te allen tijde tijdens reguliere openingstijden welkom in onze winkel. Graag nemen wij de tijd voor je en wanneer je van tevoren een afspraak maakt, kunnen wij je deze tijd garanderen. Wij zijn er voor de stijlvolle mannen van Franeker en omgeving en kunnen ook jou aan het perfecte 3-delig pak helpen waar je nog vele jaren plezier van gaat hebben!
 
Op zoek naar een 3-delig pak voor een bijzondere gelegenheid? Maak een afspraak of loop eens langs bij PM Mannenmode in Franeker!
 

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2022 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA