3 Redenen waarom je als man Italiaanse kleding wilt dragen

Wie aan mode denkt, denkt aan Italië. Gucci, Versace, Armani, Cavalli en ga zo nog maar even door. De Italiaanse mode wordt gekenmerkt door haar aparte stijl en kwaliteit. Niet alleen vrouwen vullen hun garderobe graag met Italiaanse modemerken, ook mannen vinden hier precies wat ze zoeken. Een perfect passend maatpak met bijpassend overhemd of juist een stoer shirt met linnen broek voor de casual look. Italiaanse mode verrijkt iedere stijl.

Stijlvolle kleding


De belangrijkste reden om voor één van de bekende of minder bekende Italiaanse merken te kiezen is dat zij bekend staan om hun stijlvolle kleding. Of je nu op zoek bent naar een pak voor een officiële gelegenheid of naar vrijetijdskleding, de keuze is enorm. En wat je ook kiest, je weet altijd zeker dat je stijlvol voor de dag komt. Italiaanse kledingmerken staan vaak ook bekend om hun veelzijdige aanbod van items. Vaak hebben Italiaanse modehuizen een complete collectie, van broek tot zomerjas. Bij PM Mannenmode worden om die reden de Italiaanse merken aangeboden. In de winkel in Franeker krijg je een persoonlijk advies, waarmee je stijlvol en modieus voor de dag kunt komen.

Functioneel


Nog een reden om te kiezen voor Italiaanse herenmode is dat de kleding functioneel is. Voor elke gelegenheid vind je precies wat je zoekt. Italiaanse modeontwerpers denken praktisch. Geen poespas, maar gewoon een strak pak of classy outfit die prettig is om te dragen. Kleding moet namelijk niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Je moet er prettig in kunnen bewegen, en het moet de juiste mate van warmte bieden. Doordat de kleding stijlvol en basic is, is het ook makkelijk op verschillende manieren te combineren. Koop bijvoorbeeld een pak voor een officiële gelegenheid en combineer het overhemd en jasje met een nette jeans voor een feestje. Je kunt eindeloos combineren en je garderobe waar gewenst aanvullen met nieuwe items.

Tijdloos


Een groot voordeel van Italiaanse kleding ontworpen door Italiaanse ontwerpers is dat de items tijdloos zijn. Een perfect zittend maatpak gaat een leven lang mee zonder dat het uit de mode raakt. Natuurlijk gaan ook Italiaanse modeontwerpers mee met de modetrends, maar doordat zij dit zo subtiel doen, is de kleding die je al in bezit hebt altijd opnieuw te combineren met nieuwe items. Schaf bijvoorbeeld een overhemd aan in de trendkleur van het seizoen en combineer deze met de nette pantalons die al in je garderobe hangen en je bent verzekerd van een stijlvol voorkomen in ieder nieuw seizoen.

Voldoende redenen dus om eens Italiaanse kleding te proberen!


Een perfect passend maatpak met bijpassend overhemd of juist een stoer shirt met linnen broek voor de casual look. Italiaanse mode verrijkt iedere stijl.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA