4 stijltips voor het stijlvol dragen van jouw overhemd!

Het dragen van een overhemd is dé manier om zowel netjes en zakelijk als stijlvol voor de dag te komen. Gelukkig zijn er genoeg variërende combinaties te bedenken om eentonigheid te voorkomen. Let goed op de lengte wanneer je een overhemd koopt. Een te lang overhemd zit al snel rommelig, een te kort overhemd blijft niet in je broek zitten. Het perfecte overhemd gevonden, combineer het dan op deze vier manieren.

Combineer het met jeans


Wanneer je gaat voor een casual look met een stijlvolle uitstraling, draag dan een wit overhemd op een nette spijkerbroek. Met een stijlvolle jeans in combinatie met een luxe overhemd kom je altijd sfeervol voor de dag, zonder de ‘casual look’ te verliezen. De ideale combinatie voor iedere gelegenheid.

Als onderdeel van een kostuum


Waar je vanzelfsprekend vaker een overhemd tegen komt is als onderdeel van een kostuum. Wanneer je een pak of kostuum aanschaft voor vaker gebruik, is het raadzaam hier enkele overhemden in verschillende kleuren bij te kopen. Door te kunnen kiezen uit verschillende overhemden ben je voor elke gelegenheid voorzien van de juiste look en krijgt je pak iedere keer toch net even die andere uitstraling. Door bij ieder hemd een passende stropdas te kiezen, maak je de outfit compleet. Als het gaat om pakken en combineren, kun je in de winkel van PM Mannenmode in Franeker terecht voor het beste advies en een breed assortiment. Maak een afspraak met één van onze werknemers.

Lekker luchtig met een zomerse bermuda


Ook op de warmere dagen kun je met een overhemd uit de voeten. Een casual shirt of overhemd is namelijk ook goed te combineren met een bermuda korte broek. Met name de witte variant geeft je de garantie op een stijlvol imago. Qua bermuda’s is de keuze zeer ruim. Niet alleen voor wat betreft kleur, maar ook voor wat betreft materiaalkeuze is er veel mogelijk. Kies je bijvoorbeeld voor de combinatie van een kaki linnen broek met een wit linnen overhemd, dan creëer je een nonchalante, maar toch nette uitstraling. Een hemd met korte mouwen versterkt de zomerse look. 

Smart casual met een chino en overhemd


Een nog íets nettere uitstraling creëer je door een lichtgekleurd overhemd met een neutrale kleur chino te combineren. Draag bijvoorbeeld een linnen chino in olijfgroen met een eenvoudig wit overhemd en je ziet er perfect uit. Ook een broek met een subtiele print kan een leuke hippe uitstraling geven. Bezoek de winkel van PM Mannenmode in Franeker voor een uitgebreid advies over de beste combinaties voor jou. Wanneer je het geheel combineert met nette veterschoenen voor op kantoor of hippe sneakers voor een avond uit, ben je verzekerd van de perfecte outfit. 

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA