5 Tips voor de meest trendy herenkleding in 2019

Als man ben je waarschijnlijk niet graag bezig met urenlang zoeken naar de juiste kleding. Wel wil je graag goed gekleed gaan. Dankzij PM Mannenmode in Franeker is dat niet langer een uitdaging. Hier staat een team van mode-experts voor je klaar om je de ideale look te bezorgen voor elk seizoen. Raak geïnspireerd door de laatste modetrends. Bezoek de winkel voor een persoonlijk advies of ga zelf aan de slag met deze vijf tips.

1. Streepjes


Een subtiel smal streepje op je pantalon of brede strepen op een modieus T-shirt. Dit modejaar mag het allemaal. In de lengte, in de breedte of diagonaal. Streepjes zijn de modetrend. Ze zijn nooit helemaal weggeweest, maar met name in de zomer van 2019 lijkt de streepjestrend groter te worden dan ooit.

2. Duurzame mode


Steeds vaker letten we op waar onze kleding vandaan komt. Door je bewust te zijn van materialen en hun herkomst, kies je gemakkelijk voor duurzame kleding. Een investering in de toekomst. Kleding die gemaakt is met respect voor mensen en niet door kinderhanden is vervaardigd, geeft ons toch een beter gevoel. Ook aandacht voor het milieu is belangrijk tijdens de productie. Steeds vaker is informatie over de herkomst van kleding beschikbaar. Kies bewust, kiest duurzame mode.

3. Comfort


Geen strakke broeken en ongemakkelijk zittende shirts. Comfort is de trend voor 2019. Wat meer lucht in je kleding is de tendens. De mode op straat en dan met name het joggingpak is als inspiratie gebruikt voor deze trend. Ook voor de nette kantoorlook is genoeg te krijgen. Een sportief maar net jersey shirt is perfect te combineren met een hippe chino. De trend in comfortabele kleding is ook te zien als het gaat om schoenen. Schaf dus meteen een paar sneakers aan. Zeker de witte mogen dit seizoen niet in je kledingkast ontbreken.

4. Pasteltinten


Zachte pasteltinten als mintgroen, lichtroze en babyblauw, je ziet ze volop in 2019. Vooral in het zomerseizoen zijn deze zachte kleuren niet weg te denken. Shirts, overhemden en accessoires. Deze subtiele trend is geschikt voor iedere man. Creëer gemakkelijk je eigen stijl met je favoriete pastelkleuren.

5. Tropische designs


Voor wie een stapje verder durft te gaan, zijn er in 2019 de tropische designs. Met deze kleurrijke prints, krijg je meteen het zomergevoel. Je kunt er ook eindeloos mee combineren. Met een basic broek en shirt met tropische print ga je helemaal gekleed volgens de laatste mode. Is een print je iets te heftig? Kies dan voor een effen shirt of accessoires in de trendkleur van het jaar: warm oranje.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA