De Agrarische Dagen in Franeker

Elk jaar staat Franeker in de derde week van september vijf dagen in het teken van de Agrarische Dagen. Tijdens dit stadsfeest is er veel te zien en te beleven in en rondom de stad Franeker, en zo ook bij veel ondernemers. Ook PM Mannenmode draagt haar steentje bij aan de gezelligheid in Franeker tijdens de Agrarische dagen.

Actie PM Mannenmode en Planetarium tijdens Agrarische dagen


In 2019 staan de Agrarische dagen in Franeker in het teken van het Thema: een stralend AD. Dit betekent dat de festiviteiten in het teken staan van het Franeker Planetarium. Heb je ooit al eens binnen gekeken bij het prachtige Planetarium, dat tevens op de voorlopige lijst van UNESCO werelderfgoed staat? Als het antwoord nee is, heeft PM Mannenmode goed nieuws: tijdens de Agrarische dagen ontvang je bij PM Mannenmode voor toegangsbewijzen voor het Planetarium voor 2 personen inclusief koffie en gebak bij aanschaf vanaf € 250,-

Het Mannenplein tijdens Agrarische dagen in Franeker


Tijdens de 66e editie van de Agrarische dagen maakt PM Mannenmode onderdeel uit van het “Mannenplein”. Tegenover het pand van PM Mannenmode, op de Breedeplaats, zal een echt Mannenplein opgericht worden met als speciale gast Nyck de Vries, Formule 2 coureur. Kom bijvoorbeeld racen in een simulator tegen Nyck, luister naar zijn voorbeschouwing van de aankomende races of stap in een kart op de tijdelijke kartbaan.
 
Op het Mannenplein deelt PM Mannenmode stoere caps uit, en wellicht vind je aan de binnenkant van je cap wel een leuke kortingscode te gebruiken bij je volgende aankoop. Natuurlijk staan de deuren van PM Mannenmode ook open en verwelkomen we je om een nieuw item uit te zoeken, zodat je tijdens de Agrarische dagen er fris uitziet.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA