COLLECTIES & MERKEN

De inkoop is een van de belangrijkste aders van ons bedrijf, dit is dan ook meteen een van de leukste facetten van het vak, samen met Jordi bepaal ik wat er in de winkel ligt. Ieder seizoen zijn er weer veranderingen in merken zodat het winkelen bij PM Mannenmode ook verrassend blijft. We vinden het leuk om grote wereldmerken af te wisselen met kleinere collecties. Hierdoor houden we de winkel "spannend"!

Zakelijke kleding

Voor ieder postuur het juiste pak! Dat is ons motto. Wij zorgen ervoor dat een pak altijd past. Een advies van mij, koop een extra pantalon bij een pak. Het kostuum gaat dan langer mee. Bij veel van onze pakken is dat mogelijk. U kunt ook op een andere manier zakelijk voor de dag komen. Neem een colbert met een mooi shirt, gecombineerd met een jeans of een chino.


Maatpakken

Wilt u zich echt onderscheiden? Laat u een maatpak aan meten door Jordi, Tineke of mij. Het draagt prettig en laat zien wie u echt bent. Het zit ‘m in de details:

  • Mooie, fijnere stoffen
  • Een verrassende voering
  • Elegant stiksel
  • Bijzondere knopen
  • Een mooi dessin
Tot in de laatste draad uw pak! Binnen zes weken hangt het pak bij ons klaar. Uw maten bewaren we zodat u de volgende keer zo een nieuwe kunt bestellen.

Ps. Een overhemd gemaakt naar uw maten is de slagroom op de taart! Het is allemaal mogelijk.


Trouwpakken

Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! Ik snap best dat het spannend is om de perfecte trouwoutfit te vinden. Ik wil je daarbij helpen. Je krijgt stijladvies en tips&trucs voor wat je nodig hebt voor het trouwpak dat bij jouw past. En wij denken aan de bijpassende accessoires om je outfit compleet te maken. Je kunt een afspraak maken met een van ons. Door te bellen of door een mail te sturen.Casual & Vrije tijd

Van jong, modieus, sportief naar klassiek. Op zoek naar kleding voor elke man, kopen we kleding in met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Elk seizoen willen we u verrassen. Zo worden de vaste merken regelmatig aangevuld met frisse, nieuwe merken.


Schoenen

Schoenen maken uw outfit af. Het is geen detail, maar een essentieel onderdeel van het geheel. Daarom verkopen wij schoenen. En omdat ze gewoon mooi zijn. Voor bij elke kledingstijl kunnen we u een paar adviseren. Samen met Bonny van Kamsma Schoenen Franeker kies ik een mooie selectie uit. We kiezen bewust voor het mooie Nederlandse merk Greve.


M E N U
 

BREEDEPLAATS 10 - 12     8801 LZ FRANEKER     (0517) 39 21 32       06 44375378
ZIE OOK:
  HUGO BOSS   |   PIERRE CARDIN   |   TOMMY HILFIGER   |   MEYER