Franeker: Ster van de elfsteden

Sinds de oprichting in 1902 op het Noord heeft PM Mannenmode Franeker altijd zijn thuisstad mogen noemen. In de ’40 is de winkel verhuisd naar een prachtige plek in het centrum van Franeker en vanuit deze mooie locatie aan de Breedeplaats voorzien wij vandaag de dag mannen nog steeds van trendy herenkleding. Gezien de vele activiteiten en evenementen in Franeker is geen wonder dat we Franeker als ondernemers een warm hart toedragen. Benieuwd naar wat er allemaal in onze stad te beleven valt? Lees dan verder. 

Evenementen in Franeker door PM mannenmode


Zélf vinden we het ook leuk zo af en toe events te organiseren in onze winkel met onze PM Club. We nodigen bijvoorbeeld regelmatig sprekers uit die vertellen over hun passie of beroep, of organiseren samen met andere kledingzaken modeshows in het centrum van Franeker. En daarnaast kun je in Franeker af en toe terecht voor een koopzondag. Op zoek naar een actueel overzicht van de activiteiten bij PM Mannenmode? Ga naar onze Actueel-pagina en bekijk de evenementen.

Bekijk de agenda van Franeker


Natuurlijk valt er naast bovenstaande activiteiten gedurende het jaar nog veel meer te beleven in Franeker. Hierbij kun je denken aan, het modeweekend, ‘Kryst yn Frjentsjer’, de Sinterklaasintocht, de Boxing Days en het Rock ’n Roll festival. Kijk voor een actueel overzicht van activiteiten in Franeker in de agenda en loop even bij ons binnen tijdens je bezoek aan Franeker! 

De PC en de agrarische dagen in Franeker


Voor sportliefhebbers zal de naam Franeker gelijk een belletje doen rinkelen. In de stad wordt namelijk jaarlijks de oudste sportklassieker georganiseerd: de PC. Tijdens dit kaats-toernooi is Franeker overladen met sportliefhebbers, maar ook muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Tijdens het evenement vallen er op de diverse podia namelijk uiteenlopende artiesten en bands te beluisteren. Ook tijdens de Agrarische Dagen is dit het geval: dit 5-daagse evenement trekt publiek uit de hele provincie.

Benieuwd naar de evenementen in Franeker bij jou in de buurt?

Bekijk ze in onze agenda!

Benieuwd naar de evenementen in Franeker bij jou in de buurt?

Bekijk ze in onze agenda!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA