SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Gran Sasso herenkleding: ‘Kwaliteit is altijd in de mode’

Het kledingmerk Gran Sasso staat voor ambacht en kwaliteit. Alle producten worden met de hand gemaakt en worden afgewerkt met prachtige en fijne materialen. Dit maakt dat deze kleding, ondanks de wat hogere prijsklasse, erg gewild is onder de mannen. Je loopt er namelijk niet alleen stijlvol bij, je geniet ook van een optimaal draagcomfort.

De geschiedenis van Gran Sasso


De kledinglijn Gran Sasso is begonnen met de passie voor stoffen en mode van vier broers in Italië. Dit merk is officieel ontstaan in 1952, waarbij de producten uitsluitend in het Italiaanse dorpje Sant’Egidio alle Vibrata werden geproduceerd. Dit dorpje lag aan de rand van een natuurgebied genaamd ‘Gran Sasso’, waar het bedrijf dus naar vernoemd is. Van een klein familiebedrijf is Gran Sasso doorgegroeid naar een begrip in de internationale modewereld.

Gran Sasso bij PM Mannenmode


Naast het grote draagcomfort en de hoge kwaliteit van de kleding, is het ook een feit dat je met de kleding van Gran Sasso er altijd in stijl bijloopt. De collectie van dit merk bestaat immers uit veel verschillende kleding stukken, zoals vesten, truien en pullovers. Daarnaast zijn er verschillende modellen en kleuren. Voor vrijwel alle gelegenheden is er geschikte kleding te vinden binnen deze kledinglijn. De kleding kan je zowel online kopen als in bepaalde verkooppunten. PM Mannenmode in Friesland is zo een verkooppunt, waar we je graag van persoonlijk advies voorzien. Ook is dit merk te koop in onze online shop op www.pm-mannenmode.nl. Kom gerust een bakje koffie drinken, dan helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2021 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA