19 oktober - Greve schoenen event

Het mooie schoenenmerk Greve komt in samenwerking met Kamsma Schoenen bij PM Mannenmode om jouw schoenen op maat te maken. Kies de schoen en de kleur die jij wilt. Gecombineerd met een hippe jeans of een stijlvol maatpak komen jouw unieke Greve schoenen perfect tot hun recht.

De details


Het ambacht van het schoenmaken real life meemaken? Dat kan.
De meesterschoenmaker van Greve laat op live op locatie zien hoe schoenen met de hand gemaakt worden. Van het allereerste begin tot een prachtig eindproduct. De meesterschoenmaker presenteert tijdens dit event ook unieke maatschoenen die op dat moment exclusief in de winkel te koop zijn. Alle reden dus om dit Greve maatwerk event te bezoeken.

Zien hoe schoenen met de hand worden ingekleurd? Kom langs.
De Greve kleurspecialist laat “live” op locatie zien hoe schoenen met de hand ingekleurd worden.  Wil je graag blanco Greve schoenen passen en zelf je kleur bepalen? Echte "Personalized” Greve schoenen? Dat kan! Greve heeft twee nieuwe leesten ontwikkeld die deze dag verkrijgbaar zijn als veterschoen, gespschoen en laarsje. Een bijpassende riem in dezelfde kleur maakt je aankoop compleet.

Een bijzonder programma, dus zeker een bezoek waard. Je bent van harte welkom bij: PM Mannenmode.
 
  • Zaterdag 19 oktober - 10 tot 17 uur
  • PM Mannenmode 
Tot dan!
 

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA