SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

De groeten uit Franeker – win een mini-vakantie!

De zomervakantie staat voor de deur! Vanuit het prachtige Franeker wil PM Mannenmode je daarom alvast een fijne vakantie wensen. PM Mannenmode is hét adres in Friesland voor al je zomerkleding: van korte broeken tot zomerse polo’s en overhemden. Om te zorgen dat jij er weer goed op staat in de vakantie periode is het zaterdag 6 en zondag 7 juli zomerweekend bij PM mannenmode. Kom dit weekend naar de winkel scoor je complete vakantie of zomer outfit!

Tommy Hilfiger Slippers of drinkbeker cadeau


Om te vieren dat het mooie weer voor de deur staat, geeft PM Mannenmode iedereen bij besteding vanaf € 250,- een paar Tommy Hilfiger slippers of drinkbeker cadeau, en krijgt iedereen onze eigen linnen vakantietas cadeau! (Zolang de voorraad strekt). Perfect natuurlijk voor bij het zwembad of strand of gewoon voor je boodschappen.

Win een mini-vakantie


Daarnaast verloten we een mini-vakantie onder iedereen die in de periode van 28 juni t/m 24 augustus een aankoop bij PM Mannenmode doet. Natuurlijk verwachten we dan wel dat je ons de groeten terug stuurt. Hoe doe je dit:
  1. Doe de groeten aan ons terug door op het Facebook bericht (zie hieronder) te reageren met een creatieve, zomerse foto van jezelf, met de PM Mannenmode vakantietas.
  2. Tag degene bij je reactie met wie je graag op vakantie zou willen gaan.
  3. Like onze Facebook pagina. 
     
In september kiezen we een winnaar uit alle deelnemers Degene met de leukste, meest creatieve foto wint, dus doe je best! Mocht je vragen hebben in de tussentijd, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Tot slot willen wij je een superfijne vakantie/zomer toewensen, en hopen we je te zien in onze winkel. Veel geluk met het meedoen!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2022 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA