Herenmode van PM mannenmode

Met meer dan 50 jaar ervaring als kledingzaak voor herenmode hebben we een goed idee gekregen van waar heren om vragen. Met een assortiment van praktische- en stijlvolle kleding van meer dan 40 verschillende merken helpen onze medewerkers je graag bij het vinden van kleding die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een normale weekdag of een (maat)pak voor een bruiloft: bij PM Mannemode helpen we je graag verder. Lees meer over onze artikelen en kom eens langs in onze winkel in Franeker! 

Tips en trends op het gebied van herenmode


Het team van PM Mannemode bestaat uit mensen met passie voor herenkleding. Dit zorgt er vanzelfsprekend voor dat ze ster zijn in het vinden van passende kleding, maar het leidt er ook toe dat we constant de laatste trends op het gebied van herenmode toepassen en gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn trends op het gebied van kleuren, modellen en merken van kleding. Daarnaast vind je op onze website ook een aantal tips voor het verzorgen van je kleding of kledingetiquette bij bepaalde gelegenheden. Lees er alles over op onze tips & trends-pagina

Chique herenmode bij PM mannenmode


Zoals onze naam al doet vermoeden vind je bij ons alle artikelen als het gaat om mannen- en herenmode. Naast dat je bij ons kleding vindt die geschikt is voor het dragen tijdens een gewone werkdag is het ook mogelijk om een maatpak aan te meten. Onze medewerkers Jordi, Tineke of Hilde zorgen voor een pak dat helemaal bij je wensen aansluit. Word je verwacht op een gelegenheid met kledingvoorschrift "Black-tie"? Ook het kopen van een smoking is mogelijk bij PM Mannenmode. Kom eens langs in Friesland en laat je informeren! 

Herenmode in Friesland


Vanwege onze specialisatie in Herenmode zijn we als kledingwinkel in Friesland een gevestigde naam. In ons ruime pand aan de Breedeplaats is onze winkel een vertrouwde plek voor de laatste mode op het gebied van herenmode. Kom eens langs in onze winkel en ervaar ons aanbod. 

Vragen over onze collectie van herenmode?

Neem gerust contact met ons op!

Vragen over onze collectie van herenmode?

Neem gerust contact met ons op!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA