Keuzestress bij het online kledingshoppen? Waarom PM Mannenmode geen kleding online verkoopt

Tegenwoordig kun je bij bijna alle zaken met herenkleding ook terecht in een webshop om online kleding te kopen. Wanneer je op onze website komt zie je direct dat wij van PM Mannenmode geen webshop hebben waar wij onze merken verkopen. Onze winkel is alleen offline. Waarom PM Mannenmode niet online gaat? Daar hebben wij de volgende argumenten voor. Kijk je mee?

Goed gevoel


Voor ons is het heel erg belangrijk dat een klant van ons een goed gevoel bij de kledingitems heeft die hij past. Online kan kleding er nog zo leuk uitzien, maar staat en zit het ook goed bij jou? Dat weet je natuurlijk nooit van tevoren. Wanneer je bij PM Mannenmode langskomt dan zie je dat in één oogopslag en loop je nooit met een miskoop naar buiten.

Niet dagenlang wachten


Wanneer je online kleding bestelt moet je er vervolgens altijd wel een paar dagen op wachten. Daarnaast moet je het ook nog retoursturen wanneer het niet naar wens is en moet je dagenlang op je geld wachten. Bij ons heb je al dat gedoe niet. Je kunt jouw favoriete kleding gelijk mee naar huis nemen.

Het beste advies


Weet jij nooit welke kleding het beste bij je past en heb je daardoor altijd problemen wanneer je online kleding voor heren koopt? Wanneer je aan het online shoppen bent kan het zo zijn dat je maar wat in je winkelmandje gooit om er vervolgens helemaal niet blij mee te zijn. Bij PM Mannenmode staat er een heel team voor je klaar om je te helpen. Wij gaan kijken wat je leuk vindt en wat bij je past.

Dagje uit


Eigenlijk is een dagje winkelen gewoon een uitje, toch? Zo ook bij onze zaak in Franeker. De hele dag staat er een bak heerlijke hete koffie klaar en zijn we in voor een gezellig gesprek. Ondertussen laten we je ook nog onze collecties zien en vertellen we er alles over. PM Mannenmode is een winkel waar je graag naar binnen gaat en graag weer terugkomt.

Spaar voor korting


Bij PM Mannenmode kun je ook sparen voor korting. Bij iedere aankoop spaar je voor 5% korting. Je kunt je hier alvast aanmelden. Daarnaast hebben wij ook cadeaubonnen. Zo heb je altijd een mooi cadeau om te geven wanneer bijvoorbeeld een vriend of je vader jarig is. Natuurlijk kun je zo’n cadeaubon ook voor je eigen verjaardag vragen!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA