Binnenkort een zakelijke meeting? Gebruik deze kledingtips!

Voor een zakelijke meeting is het belangrijk om netjes voor de dag te komen. Verschijn je in een goed passend pak, dan weet je zeker dat je een goede eerste indruk achter laat. Zo’n pak misstaat sowieso niet in je kledingkast. Wanneer je een goed pak op de juiste manier combineert, ben je verzekerd van een stijlvolle uitstraling op momenten dat dit nodig is.

Pak op maat voor een zakelijke meeting


Welk postuur je ook hebt, er is altijd een geschikt pak te vinden. Bij PM Mannenmode in Franeker kun je terecht voor een goed advies of een maatpak. Met een pak gemaakt op jouw maat, ben je altijd gegarandeerd van een stijlvolle verschijning. Voor een maatpak kies je uit mooie, fijnere stoffen. Daarnaast kun je kiezen voor verrassende details, zoals een bijzondere voering, een elegant stiksel, aparte knopen en of een mooi dessin. Bij PM Mannenmode heb je binnen zes weken een pak op maat in huis. Eventueel met bijpassend op maat gemaakt overhemd. Wanneer je een extra pantalon aanschaft bij een pak, gaat het ook nog eens veel langer mee en heb je lang plezier van deze eenmalige investering.

Combineren met een pochette voor een zakelijke uitstraling


Wil je je stijlvolle verschijning helemaal compleet maken, dan is een pochette in het borstzakje van je colbert. Een mooi pak maak je zo helemaal af. Kies voor een pochette in de kleur van je stropdas voor eenheid in kleur en uitstraling. Door dit kleine detail laat je zien dat je bekend bent met de regels voor officiële gelegenheden en bewust omgaat met de dresscodes die gevraagd worden.

Niet té zakelijk? Smart casual!


Is een compleet pak iets te officieel voor je, kies dan voor een net colbert met een mooi shirt, gecombineerd met een nette jeans of een stijlvolle chino. Ook een nette pantalon met blazer is een goede optie voor wie gekleed voor de dag wil komen. Draag je de blazer op een nette jeans, dan is je look casual, maar ook strak en netjes. Met kleuren kun je op deze manier ook eindeloos variëren, maar hou het basic om de zakelijke look te behouden.
 
Benieuwd naar de kleding voor een zakelijke meeting bij PM Mannenmode? Lees hier meer over onze herenmode.
 

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA