PM mannenmode: Kledingwinkel in Friesland

PM Mannenmode is als kledingwinkel in Friesland al sinds zijn oprichting in 1902 bezig klanten aan passende kleding en outfits te helpen. Vanaf de start van het bedrijf is PM Mannenmode gevestigd te Franeker en het assortiment van de winkel bestond de eerste 70 jaar uit kleding voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. In de jaren 70 hebben wij ons gespecialiseerd in mannenmode waardoor PM Mannenmode vandaag de dag als kledingwinkel in Friesland bekend staat. Lees op deze pagina over ons assortiment en over de vele acties die je gedurende het jaar bij ons vindt. 

Onze winkel


Loop de winkel door met deze virtuele tour.

Het assortiment van onze kledingwinkel in Friesland


Als kledingwinkel in Friesland gespecialiseerd in herenkleding vind je bij ons kleding voor iedere gelegenheid en seizoen. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een doordeweekse dag, een nette smoking voor een 'black-tie' feest of een warme winterjas voor de aanstormende winterdagen: bij PM Mannenmode in Franeker ben je aan het juiste adres. Als team zetten we onze ervaring graag in om je verder te helpen aan de outfit die je zoekt! 

Spaar voor een kledingcheque in onze kledingwinkel in Friesland


Kom je regelmatig bij ons voor een nieuwe outfit? Wanneer je er voor kiest te worden opgenomen in ons klantenbestand spaar je per aankoop 5% van het aankoopbedrag. Deze korting ontvang je vervolgens thuisgestuurd, zodat je hem bij je volgende aankoop weer kunt gebruiken. Zo ga je voor een voordelige nieuwe outfit bij onze kledingwinkel in Friesland! Schrijf je snel in. 

Merken van onze kledingwinkel in Friesland


Als kledingwinkel in Friesland vinden we het belangrijk een breed publiek aan te spreken met ons assortiment, en dit doen we door een grote verscheidenheid van merken in ons aanbod op te nemen. Merken als Paul & Shark, Tommy Hilfiger, Gant, Replay, Meyer, Fortezza en club of Gents zorgen voor een gevarieerd aanbod. Kom eens langs en bekijk onze merken.

Korting ontvangen op je volgende aankoop in onze kledingwinkel?

Spaar voor een waarde cheque!

Korting ontvangen op je volgende aankoop in onze kledingwinkel?

Spaar voor een waarde cheque!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA