Kledingwinkel in Friesland: PM mannenmode

PM Mannenmode is als kledingwinkel in Friesland al sinds zijn oprichting in 1902 bezig klanten aan passende kleding en outfits te helpen. Vanaf de start van het bedrijf is PM Mannenmode gevestigd te Franeker en het assortiment van de winkel bestond de eerste 70 jaar uit kleding voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. In de jaren 70 hebben wij ons gespecialiseerd in mannenmode waardoor PM Mannenmode vandaag de dag als dé kledingwinkel voor mannen in Friesland bekend staat. Lees op deze pagina over ons assortiment en over de vele acties die je gedurende het jaar bij ons vindt. 

Het assortiment van onze kledingwinkel in Friesland

Als kledingwinkel in Friesland gespecialiseerd in herenkleding vind je bij ons kleding voor iedere gelegenheid en seizoen. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een doordeweekse dag, een nette smoking voor een 'black-tie' feest of een warme winterjas voor de aanstormende winterdagen: bij PM Mannenmode in Franeker ben je aan het juiste adres. Als team zetten we onze ervaring graag in om je verder te helpen aan de outfit die je zoekt! 

Als kledingwinkel in Friesland vinden we het belangrijk een breed publiek aan te spreken met ons assortiment, en dit doen we door een grote verscheidenheid van merken in ons aanbod op te nemen. Merken als Paul & Shark, Tommy Hilfiger, Gant, Replay, Meyer, Fortezza en club of Gents zorgen voor een gevarieerd aanbod. Kom eens langs en bekijk onze merken.

Spaar voor een kledingcheque in onze kledingwinkel in Friesland

Spaar voor een kledingcheque in onze kledingwinkel in Friesland

Kom je regelmatig bij ons voor een nieuwe outfit? Wanneer je er voor kiest te worden opgenomen in ons klantenbestand spaar je per aankoop 5% van het aankoopbedrag. Deze korting ontvang je vervolgens thuisgestuurd, zodat je hem bij je volgende aankoop weer kunt gebruiken. Zo ga je voor een voordelige nieuwe outfit bij onze kledingwinkel in Friesland! Schrijf je snel in. 

Online shoppen bij de kledingwinkel in Friesland: PM mannenmode


Online shoppen bij de kledingwinkel in Friesland: PM mannenmode

Webshop