Handige tips voor de aankoop van een colbert voor heren

Ben jij op zoek naar een mooie colbert? Dan hebben wij hier wat handige tips voor je op een rijtje gezet waarop je iedere keer weer moet letten. Een colbert is heerlijk om te dragen: of je nou naar werk moet of je hebt een feestje. Een colbert brengt altijd de uitkomst. Toch is een goede colbert niet altijd even makkelijk te vinden. Wij van PM Mannenmode leggen het voor je uit.

Ga op zoek naar de juiste maat voor een colbert voor heren


Een goede maat voor een colbert is belangrijk, maar toch is het nog niet zo makkelijk. Een te grote colbert staat niet mooi en een te kleine maat zorgt ervoor dat je je armen niet kan bewegen. Wij van PM Mannenmode helpen je graag aan een perfect model. Met onze vermaakservice zorgen wij ervoor dat je met een perfect colbert de winkel uitloopt.

Basic kleur of een opvallende kleur colbert?


Wil je voor een basic colbert voor heren gaan of ga je voor een kleur waarbij je wat meer opvalt? Wanneer je een colbert voor meerdere doeleinden wil gebruiken zoals feestjes, werk en misschien zelfs een begrafenis dan is het het makkelijkste om voor een colbert te gaan in de kleuren donkerblauw, grijs of zwart. Een wit overhemd eronder en klaar ben je. In onze kledingzaak in Franeker hebben wij zowel basic colberts als kleurrijke colberts in ons assortiment.

Materiaalkeuze voor een herencolbert


Ook is de materiaalkeuze van een colbert handig om aan te denken. Een klassiek colbert is vaak gemaakt van wol. Wol zorgt er niet alleen voor dat het jasje warm is, maar ademt tegelijkertijd ook. Tegenwoordig zijn er steeds meer herencolberts op de markt gekomen van andere materialen. Denk hierbij aan katoen of linnen. Ook bij PM Mannenmode hebben wij colberts in ons assortiment van verschillende materialen. Kom onze colberts snel een keer bekijken!

Kom langs bij ons om te passen bij PM Mannenmode


Wij van PM Mannenmode hebben een fantastische winkel in Franeker, Friesland, vol met kleding voor heren. Zo hebben wij ook de mooiste colberts voor heren in ons assortiment. Wij helpen je met alle liefde om een mooi colbert te vinden die je niet alleen mooi staat, maar waar je ook nog een lange tijd van kunt genieten.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA