Maatpak kopen

Heb je binnenkort een belangrijke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft? Wanneer je hier echt volledig in stijl wilt verschijnen is het aanschaffen van een maatpak een gepaste keuze. Echter, het kopen van een maatpak is niet iets dat je zomaar doet. Het is belangrijk dat er de tijd voor genomen wordt zodat het pak volledig aan je smaak voldoet.

Bij PM Mannenmode zijn we specialist in het opnemen van maten van een maatpak en hier nemen we dan ook graag de tijd voor. Lees meer over hoe dit bij ons in zijn werk gaat, of neem contact op voor een afspraak.

Contact
Maatpak aanmeten in Friesland

Maatpak aanmeten in Friesland

Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van een maatpak. Wanneer je langs komt in onze winkel in Franeker staat ons vakkundige team klaar: onder het genot van een kop koffie vertellen we je alles over onze merken en verschillende modellen en zodat je een goede indruk krijgt van onze collectie. Vervolgens bekijken we je voorkeuren en kiezen we een juiste stof, waarna alleen het opmeten van de juiste maten rest! 

Versterk je postuur in een maatpak

Versterk je postuur in een maatpak

Ben je al in het bezit van een ‘universeel’ pak, maar mist het net de uitstraling waar je naar op zoek bent? De kans is groot dat een maatpak je wél de uitstraling geeft die je in gedachten hebt. Door het pak door middel van verschillende methoden op bepaalde punten extra aandacht te geven kan het je postuur versterken.

Ons team kent de kneepjes van het vak en kent alle methoden om je verschijning op de gewenste manier neer te zetten. Neem contact met ons op voor een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden!

Een maatpak voor de juiste gelegenheid

Een maatpak voor de juiste gelegenheid

De collectie van PM Mannenmode stelt ons ertoe in staat voor iedere gelegenheid een passend maatpak voor je samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar een casual maar net maatpak, of een smoking voor een chique gelegenheid: bij PM Mannenmode ben je aan het juiste adres.

Vind je het lastig een geschikte stijl of outfit te kiezen? Ons team helpt je graag met het vinden van een gepaste look! Kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak om jouw maatpak uit te zoeken.

Een maatpak laten aanmeten?

Een maatpak laten aanmeten?

Op zoek naar een pak op maat dat perfect past en geschikt is voor elke nette gelegenheid? Bij PM Mannenmode in Franeker heb je ruime keuze uit diverse merken, stijlen en stoffen. Onze medewerkers helpen je graag om het maatpak te vinden dat comfortabel zit en er netjes uitziet.

Interesse in een maatpak? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel in Franeker. Onder het genot van een kop koffie nemen we alle tijd om het perfecte maatpak te vinden.