Smoking kopen

Wil jij een smoking kopen omdat je bent uitgenodigd voor een 'black-tie' party, gala of ander chique feest? Dan ben je bij PM Mannenmode aan het goede adres. Het dragen van een smoking doe je natuurlijk niet iedere dag en het kopen er van al helemaal niet!

Bij PM Mannenmode zijn we gespecialiseerd in mannenmode. Hierbij kan de verkoop van smokings natuurlijk niet ontbreken. We helpen je graag bij het aanmeten van de perfecte smoking en kunnen waar nodig met onze vermaakservice de smoking helemaal afstemmen op jouw lichaam. Zo kom jij goed voor de dag!

Afspraak maken
Smoking kopen in Friesland

Smoking kopen in Friesland

Naast het overhemd, de pantalon, de smokingjas en de vlinderstrik kan een smoking worden uitgebreid met een paar optionele accessoires. Hierbij kun je denken aan bijpassende manchetknopen en stijlvolle schoenen die we samen met Kamsma Schoenen selecteren.

Bij PM Mannenmode in Franeker, Friesland vind je dus alle benodigdheden voor een smoking die past bij de betreffende ‘black-tie’ gelegenheid. Maak een afspraak om er voor te zorgen dat we alle tijd hebben om samen met jouw de perfecte smoking te vinden.

Vind je een smoking kopen zonde omdat je de smoking maar één keer gaat dragen? Ook dan kun je bij ons terecht: het huren van een smoking is namelijk ook mogelijk. 

Smoking kopen bij PM Mannenmode

Smoking kopen bij PM Mannenmode

De perfecte smoking voor een chique feest of black-tie party vind je bij PM Mannenmode. Zo heb je voor iedere gelegenheid een geschikte smoking. Onze collectie smokings bestaat uit verschillende merken, die met elkaar gecombineerd kunnen worden of in zijn geheel een prachtige smoking vormen.

Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden van het kopen van een smoking in Friesland. We heten je van harte welkom in onze winkel in Franeker en helpen je dan graag verder met het geven van passend advies. Zo loop jij met een prachtige smoking onze winkel uit. Klaar voor het feest!

Hulp nodig bij het uitzoeken van je smoking?

Hulp nodig bij het uitzoeken van je smoking?

We helpen je graag om jouw perfecte smoking te vinden. Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte smoking. Of je nu een smoking wilt kopen of wilt huren, bij PM ben je aan het juiste adres.

Maak een afspraak om jouw smoking uit te zoeken in onze winkel in Franeker. Met onze eigen vermaakservice zorgen we ervoor dat jouw smoking perfect past bij jouw lichaam en dat je je prettig voelt in wat je draagt.

Wat is een smoking?

Wat is een smoking?

Waar een normaal kostuum op alle gelegenheden gedragen kan worden is een smoking bedoeld voor gelegenheden die vragen om een chique outfit. Het verschil tussen een smoking en een normaal kostuum zit in de afwerking van de stof: bij een smoking zijn de revers van het jasje gemaakt van satijn, en ook op de pantalon vind je deze satijnen rand over de rand van de broekspijpen.

Vervolgens behoort het overhemd van origine over een zogeheten 'vadermoordenaarsboord' te beschikken. Echter, bij PM Mannenmode vind je de meer moderne variant: een overhemd met blinde sluiting. Samen met een passende vlinderdas maak je de outfit helemaal compleet. Maak een afspraak om jouw perfecte smoking te vinden.