Zakelijke kleding

Voor zakelijke kleding ben je bij PM Mannenmode aan het juiste adres. Met meer dan 100 jaar ervaring als kledingzaak voor herenmode hebben we een goed idee gekregen van waar heren om vragen. Met een assortiment van praktische- en stijlvolle kleding van meer dan 40 verschillende merken helpen onze medewerkers je graag bij het vinden van kleding die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een normale weekdag of een (maat)pak voor een bruiloft: bij PM Mannenmode helpen we je graag verder. Shop online of kom eens langs in onze winkel in Franeker! 

Adresgegevens
Trends in zakelijke herenkleding

Trends in zakelijke herenkleding

Het team van PM Mannenmode bestaat uit mensen met passie voor mannen- en herenkleding. Dit zorgt er vanzelfsprekend voor dat ze ster zijn in het vinden van passende kleding, maar het leidt er ook toe dat we constant de laatste trends op het gebied van herenmode toepassen en gebruiken.

Voorbeelden hiervan zijn trends op het gebied van kleuren, modellen en merken van kleding. Daarnaast vind je op onze website ook een aantal tips voor het verzorgen van je kleding of kledingetiquette bij bepaalde gelegenheden. Lees er alles over op onze inspiratiepagina.

Chique herenmode bij PM Mannenmode

Chique herenmode bij PM Mannenmode

Zoals onze naam al doet vermoeden vind je bij ons alle artikelen als het gaat om mannen- en herenmode. Naast dat je bij ons kleding vindt die geschikt is voor het dragen tijdens een gewone werkdag, zakelijke kleding, is het ook mogelijk om een maatpak aan te meten. 

Ons team zorgt voor een pak dat helemaal bij je wensen aansluit. Word je verwacht op een gelegenheid met kledingvoorschrift "Black-tie"? Ook het kopen van een smoking is mogelijk bij PM Mannenmode. Kom eens langs in Friesland en laat je inspireren! 

Herenmode in Friesland

Herenmode in Friesland

Vanwege onze specialisatie in Herenmode zijn we als kledingwinkel in Friesland een gevestigde naam. In ons ruime pand aan de Breedeplaats in Franeker is onze winkel een vertrouwde plek voor de laatste mode op het gebied van herenmode. Kom eens langs in onze winkel en ervaar ons aanbod of shop online in onze webshop. 

Onze webshop

Onze webshop

De items van PM Mannenmode zijn, naast dat je ze in onze winkel kunt vinden, ook in de webshop beschikbaar. Zo kun je vanuit alle hoeken van Nederland makkelijk onze kleding bestellen.

 

We geven jou graag inspiratie om een mooie outfit te scoren die helemaal van deze tijd is. Onze exclusieve merken blijven we uitbreiden en we zorgen ervoor dat er voldoende keuze is. Voor ieder wat wils!

Shop in onze webshop of kom naar onze winkel in Franeker. We helpen je graag bij het uitzoeken van een mooie outfit.