SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Een maatpak volledig naar wens in Friesland

Heb je binnenkort een belangrijke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft? Wanneer je hier echt volledig in stijl wilt verschijnen is het aanschaffen van een maatpak een gepaste keuze. Echter, het kopen van een maatpak is niet iets dat je zomaar doet. Het is belangrijk dat er de tijd voor genomen wordt zodat het pak volledig aan je smaak voldoet. Bij PM Mannenmode zijn we specialist in het opnemen van maten van een maatpak en hier nemen we dan ook graag de tijd voor. Lees meer over hoe dit bij ons in zijn werk gaat, of neem contact op voor een afspraak.

Maatpak aanmeten in Friesland


Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van een maatpak. Wanneer je langs komt in onze winkel in Franeker staat ons vakkundige team klaar: onder het genot van een kop koffie vertellen we je alles over onze merken en verschillende modellen en zodat je een goede indruk krijgt van onze collectie. Vervolgens bekijken we je voorkeuren en kiezen we een juiste stof, waarna alleen het opmeten van de juiste maten rest! 

Versterk uw postuur door een maatpak


Ben je al in het bezit van een ‘universeel’ pak, maar mist het net de uitstraling waar je naar opzoek bent? De kans is groot dat een maatpak je wél de uitstraling geeft die je in gedachten hebt. Door het pak doormiddel van verschillende methoden op bepaalde punten extra aandacht te geven kan het je postuur versterken. Ons team kent de kneepjes van het vak en kent alle methoden om je verschijning op de gewenste manier neer te zetten. Neem contact met ons op voor een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden!
 

Een maatpak voor de juiste gelegenheid


De collectie van PM Mannenmode stelt ons ertoe in staat voor iedere gelegenheid een passend maatpak voor je samen te stellen. Of je nu opzoek bent naar een casual maar net maatpak, of een smoking voor een chique gelegenheid: bij PM Mannenmode ben je aan het juiste adres. Vind je het lastig een geschikte stijl of outfit te kiezen? Ons team helpt je graag met het vinden van een gepaste look!

Een maatpak aan laten meten?
We helpen je graag verder!

Maak een afspraak!

Een maatpak aan laten meten?
We helpen je graag verder!

Maak een afspraak!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2022 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA