SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Een maatpak kopen in Friesland

Mooi maatpak kopen? Zoek dan niet verder! Wie zich als eigentijdse en modebewuste man echt wil onderscheiden laat zich een maatpak aanmeten. Bij PM Mannenmode in Franeker staat ons deskundig team voor je klaar om je te adviseren en zo voor jou een maatpak te ontwerpen dat tot in het laatste stiksel helemaal voor jou is. Je pak hangt vervolgens binnen vier weken bij ons in de winkel, en we onthouden je maten zodat je eenvoudig een nieuw pak bij ons besteld!

Een maatpak kopen met persoonlijke aandacht


In onze winkel staan Hilde, Tineke, Jordy, Axel en Janneke klaar om jou de maat te nemen, en dat doen wij natuurlijk op een prettige en discrete manier. We schenken een kop koffie voor je in en nemen met jou de mogelijkheden door. Het opmeten van de maten is daarbij natuurlijk heel belangrijk: je wilt strak in het pak zitten, maar natuurlijk op een comfortabele manier. Bij de materiaalkeuze kijken we natuurlijk ook naar een goede balans tussen duurzaamheid, elegantie en comfort zodat we voor jou het perfecte maatpak samen kunnen stellen.

Het belang van de details in je maatpak


Het verschil tussen een maatpak en een gewoon kostuum zit hem echt in de details. Je kunt aan een maatpak een persoonlijke noot toevoegen door je te onderscheiden met mooie, verfijnde stoffen, een verrassende voering (bijvoorbeeld met een kleurrijk patroon), een elegant dessin of bijzondere stiksels en knopen. Het zijn dit soort details die van het kostuum echt jouw maatpak maken.

Oog voor detail in je maatpak


Een overhemd dat helemaal afgestemd is op jouw maten maakt je pak helemaal af. Vraag in onze winkel naar de uitgebreide mogelijkheden. In onze winkel vind je ook een grote collectie jassen die mooi bij je nieuwe maatpak zullen staan, en ook voor de perfecte das bij je nieuwe maatpak kun je ook bij ons terecht. We vertellen je er dan meteen bij op welke manier je deze das het beste kunt knopen. En tot slot vind je in onze collectie van Kamsma schoenen vast wel een paar dat je ensemble helemaal compleet maakt.
 
Wil je een maatpak kopen in Friesland? Kom dan snel bij ons langs in Franeker!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2021 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA