19 tot 27 oktober - Maatwerk event

Op zoek naar een maatpak die perfect bij jou aansluit? Kom dan naar het maatwerk event.
Kies een stof uit een ruime collectie stoffen, kies je voering, kies je stiksels, je knopen en noem het maar op. Uiteindelijk loop je de deur uit met een maatpak dat van top tot teen aansluit bij jouw smaak en pasvorm.
 

De details


In onze winkel staan Hilde, Tineke en Axel klaar om jou de maat te nemen, en dat doen wij natuurlijk op een prettige en discrete manier. We schenken een kop koffie voor je in en nemen met jou de mogelijkheden door. Het opmeten van de maten is daarbij natuurlijk heel belangrijk: je wilt strak in het pak zitten, maar natuurlijk op een comfortabele manier. Bij de materiaalkeuze kijken we natuurlijk ook naar een goede balans tussen duurzaamheid, elegantie en comfort zodat we voor jou het perfecte maatpak of colbert samen kunnen stellen.
 
Het verschil tussen een maatpak en een gewoon kostuum zit hem echt in de details. Je kunt aan een maatpak een persoonlijke noot toevoegen door je te onderscheiden met mooie, verfijnde stoffen, een verrassende voering (bijvoorbeeld met een kleurrijk patroon), een elegant dessin of bijzondere stiksels en knopen. Het zijn dit soort details die van het kostuum echt jouw maatpak maken.
 
Van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober bieden wij de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een maatpak of colbert te laten maken. 

Op elk Maatpak krijg je maar liefst €200,- korting! Toch liever een colbert? Geen probleem, hier ontvang je €75,- korting op!
 
  • Zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober
  • PM Mannenmode 
Tot dan!
 

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA