De merken in onze collectie

Door de verscheidenheid aan merken in onze collectie kun je ervan op aan een outfit naar jouw smaak te vinden.
Shop ze nu online, of kom langs in de winkel.

Ga voor business casual met Carl Gross


Met het merk Carl Gross ben je verzekerd van een succesvolle business casual look. Karl Gross is een bekend merk dat in de hedendaagse mannenmode niet meer weggedacht kan worden. Bij PM Mannenmode kan je terecht voor het beste advies. Uiteraard zit Carl Gross in het assortiment van PM mannenmode in onze winkel van Franeker en in onze online winkel. Bij PM mannenmode kan je terecht voor het brede assortiment van Carl Gross van kleding voor heren en voor persoonlijk advies.
 

Wat is een geslaagde business casual look?

Business casual is een dresscode die in het bedrijfsleven veel gebruikt wordt. Deze dresscode biedt immers relatief veel vrijheid aan de werknemers. Deze kledingstijl is niet overwegend formeel maar netter dan normale ‘casual’ vrijetijdskleding. Feitelijk gezien is het kleding in je vrije tijd zou dragen, maar dan net iets netter. Dus niet per se een op maat gemaakt pak, maar ook zeker geen joggingbroek. Hoewel veel bedrijven niet vereisen dat je er op en top formeel bij loopt, is het doorgaans gewenst dat je er representatief en netjes uit ziet.
 

Carl Gross als inmiddels onmisbaar merk in de mannenmode


Carl Gross is een kledingmerk dat in 1925 is opgericht. De kernwaarden van dit Duitse label zijn gevoel, eerlijkheid, mannelijkheid en vakmanschap. Dit label staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en haar klassieke stijl met een moderne invalshoek. Met name de colberts, broeken en jassen zijn erg populair van Carl Gross. In ieder individueel kledingstuk is de kwaliteit, de vakmanschap en de gebruikte duurzame materialen van veelal Italiaanse weverij merkbaar. Voor een klassieke en tevens moderne look en voor een uitermate hoge kwaliteit kan je dus zeker terecht bij Carl Gross.
 

Carl Gross bij PM mannenmode

Vanwege de brede mogelijkheden en de hoogwaardige kwaliteit van het label Carl Gross maakt dit merk uiteraard deel uit van het assortiment van PM mannenmode. Tijdens een bezoek aan onze winkel in Franeker staan onze medewerkers u graag te woord en voorzien u van persoonlijk advies. Bij PM-mannenmode krijg je zonder twijfel een goede service met persoonlijke aandacht en zal je gegarandeerd met een voldaan gevoel de winkel verlaten. Ook in onze webshop kan je genieten van onze goede service en persoonlijk advies. Hier kan je terecht voor inspiratietips en kan je een kijkje nemen in ons assortiment.

Shop nu!

Bekijk jouw favoriete merk in onze vernieuwde webshop

Naar de webshop

Shop nu!

Bekijk jouw favoriete merk in onze vernieuwde webshop

Naar de webshop

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA