SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

De nieuwste Denham collectie vind je in Franeker

Ben je op zoek naar mooie herenkleding volgens de laatste trends én uit eigen land? Probeer dan de kleding van het merk Denham. Bij PM Mannenmode vind je altijd de nieuwste collecties van het merk: onze deuren staan wagenwijd voor je open en de koffie staat al klaar. Wij laten je met veel enthousiasme de collectie van Denham zien en vertellen je graag alles over dit Nederlandse modemerk.

Het Nederlandse modemerk Denham


Denham is een Nederlands modemerk dat sinds 2008 bestaat. Sinds de oprichting ontwerpt het merk onder andere de meest trendy jeans van een hoge kwaliteit, en aan de afwerking van de kledingstukken wordt dan ook veel tijd besteed. Dit is dan ook wat Denham onderscheidt van andere jeansmerken: ze hebben oog voor detail. Voorbeelden hiervan zijn een handig zakje voor kleingeld en ook de afstekende kleur van de klinknagels. Waar dit normaliter zilverkleurig is, gaan ze bij Denham voor koper.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Denham


Ook bij Denham wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Alle kledinglijnen die het merk produceert bestaan voor uit 40% gerecycled denim en voor 4% uit organische katoen. Daarnaast wordt er tijdens de hele productie zo weinig mogelijk water gebruikt, en zijn alle fabrieken waar Denhim mee werkt geselecteerd op duurzaamheid en hun keurmerk.

Vind Denham bij PM Mannenmode in Franeker


In Friesland ben je voor kleding van het merk Denham bij PM Mannenmode in Franeker aan het juiste adres. Ieder seizoen vind je de nieuwste jeans, met elk jaar weer verschillende wassingen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een authentieke blauwe denim wassing tot een wassing die perfect valt in een vintage look. Voor iedere kledingstijl geschikt dus!

Niet zomaar een kledingzaak


PM Mannenmode is niet zomaar een kledingzaak: wij hebben oog voor de klant. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons in de zaak en hebben dan ook altijd uitgebreide aandacht voor al onze klanten zodat onze verkopers je de beste adviezen over de verschillende merken kunnen geven. Je gaat bij ons gegarandeerd met een goed gevoel de paskamers in en komt er vervolgens met een nóg beter gevoel uit. Een leuk kledingstuk gevonden? Bij PM Mannenmode is het ook nog eens mogelijk om voor korting te sparen. Spaar bij iedere aankoop 5% van het aankoopbedrag voor een waarde cheque: begin nu met sparen!

De nieuwste Denham
items bekijken?

Naar de shop

De nieuwste Denham
items bekijken?

Naar de shop

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2021 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA