De nieuwste Denham collectie vind je in Franeker

Ben je op zoek naar mooie herenkleding volgens de laatste trends én uit eigen land? Probeer dan de kleding van het merk Denham. Bij PM Mannenmode vind je altijd de nieuwste collecties van het merk: onze deuren staan wagenwijd voor je open en de koffie staat al klaar. Wij laten je met veel enthousiasme de collectie van Denham zien en vertellen je graag alles over dit Nederlandse modemerk.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Denham

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Denham

Ook bij Denham wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Alle kledinglijnen die het merk produceert bestaan voor uit 40% gerecycled denim en voor 4% uit organische katoen. Daarnaast wordt er tijdens de hele productie zo weinig mogelijk water gebruikt, en zijn alle fabrieken waar Denhim mee werkt geselecteerd op duurzaamheid en hun keurmerk.

Het Nederlandse modemerk Denham

Het Nederlandse modemerk Denham

 

Denham is een Nederlands modemerk dat sinds 2008 bestaat. Sinds de oprichting ontwerpt het merk onder andere de meest trendy jeans van een hoge kwaliteit, en aan de afwerking van de kledingstukken wordt dan ook veel tijd besteed. Dit is dan ook wat Denham onderscheidt van andere jeansmerken: ze hebben oog voor detail. Voorbeelden hiervan zijn een handig zakje voor kleingeld en ook de afstekende kleur van de klinknagels. Waar dit normaliter zilverkleurig is, gaan ze bij Denham voor koper.

Vind Denham bij PM Mannenmode in Franeker

Vind Denham bij PM Mannenmode in Franeker

In Friesland ben je voor kleding van het merk Denham bij PM Mannenmode in Franeker aan het juiste adres. Ieder seizoen vind je de nieuwste jeans, met elk jaar weer verschillende wassingen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een authentieke blauwe denim wassing tot een wassing die perfect valt in een vintage look. Voor iedere kledingstijl geschikt dus!

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken