Eton: dé specialist in het creëren van unieke mannenshirts


Al een groot aantal jaren is Eton gespecialiseerd in het creëren van mannen shirts. Dit merk kan op de dag van vandaag dan ook niet meer worden weggedacht uit de mannenmode. Zowel formele als casual shirts maken deel uit van de uitgebreide collectie van Eton. Dit is ook terug te zien in het assortiment van Eton dat bij PM Mannenmode wordt aangeboden.

De oorsprong van het kledingmerk Eton

De oorsprong van het kledingmerk Eton

 

Het kledingmerk Eton vindt zijn oorsprong in 1928. Het naaien van mannenshirts is allemaal begonnen bij Annie Pettersson in haar keuken. Later voegt ook haar man, David Pettersson, zich bij deze werkzaamheden en gingen hun zonen op zoek naar duurzame materialen over de gehele wereld. Zo is het merk in 1928 ontstaan en bevindt de originele fabriek en het hoofdkantoor zich nog steeds in Zweden. De kleding is zeer geliefd bij de lokale bevolking, en breidt zich steeds verder uit. De populariteit is blijven groeien en nu is Eton een prominente speler in de kledingmarkt.

De kenmerkende eigenschappen van de Eton shirts

De kenmerkende eigenschappen van de Eton shirts

Het aanbod van shirts van Eton worden gekenmerkt door zeer hoogwaardige kwaliteit. Hier wordt ook expliciet naar gestreefd, zowel door het gebruik van duurzame materialen als door een geavanceerde manier van productie. Kortom, er wordt gestreefd naar niets minder dan perfectie. Zo bestaat ieder shirt van Eton uit 45 losse onderdelen en worden deze onderdelen genaaid met 12.000 steken. Echt vakmanschap komt dus te pas aan ieder individueel artikel. Daarnaast is het aanbod zeer divers en biedt het voor vrijwel iedere gelegenheid een geschikte outfit. Het is dan ook niet vreemd dat de Eton kleding zeer populair en wijd verkrijgbaar zijn. PM Mannenmode speelt in op de behoefte van de hedendaagse man en biedt daarom ook de shirts van Eton aan. Voor het uitgebreide aanbod kan je terecht bij de online shop of in onze winkel in Friesland. Koop de Eton shirts online of kijk voor inspiratie op www.pm-mannenmode.nl.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken