Falke: een grote speler en geduchte concurrent in de modewereld

Het Duitse merk Falke bestaat reeds sinds 1895. Tot op heden is Falke nog een zuiver familiebedrijf en wordt ondertussen geleid door de vierde generatie. Waar het bedrijf als bescheiden ambachtelijke onderneming begon, is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende premium-onderneming. Ondertussen zijn de Falke producten beschikbaar in meer dan 60 landen. Deze producten kunnen vaak zowel online gekocht worden als in vele winkels die deze producten aanbieden

Falke streeft naar voortdurende innovatie

Falke streeft naar voortdurende innovatie

 

Het aanbod van Falke is in grote mate begonnen bij de beenmode, zoals sokken, kousen en panty’s. Het merk springt in kwaliteit duidelijk uit boven andere aanbieders. Falke produceert naast de beenmode ook hedendaagse accessoires en sportieve bovenkleding. De hedendaagse wereld veranderd in een razendsnel tempo en Falke streeft er dan ook naar om mee te gaan om hierin mee te gaan. De productieprocessen worden continu ontwikkeld en verbeterd, waarbij toch het identieke karakter van de mode van Falke niet verloren gaat.

De brede reikwijdte van Falke

De brede reikwijdte van Falke

Falke spreekt met zijn kleding een zeer ruim publiek aan. Mensen van alle leeftijden en in welke levensfase dan ook kunnen baat hebben bij de hoogwaardige kwaliteit van deze mode. Daarnaast zorgt het ruime aanbod ervoor dat er voor vrijwel alle gelegenheden geschikte kleding te vinden is. Zowel voor werk, wonen, reizen, vrije tijd, hobby’s en sporten. Het assortiment van Falke strekt zich uit voor zowel dames, heren als kinderen. Al ruim 125 jaar streeft Falke naar om in al deze behoeften te voorzien en lijkt hier goed in geslaagd te zijn.

Bij PM Mannenmode bieden wij ook de mogelijkheid om deze Falke producten aan te schaffen om jouw outfit compleet te maken. Shop Falke online op www.pm-mannenmode.nl of kom naar onze winkel in Friesland.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken