John Miller: leider in kwaliteit en een puur oog voor detail

John Miller is onderdeel van de Nederlandse Van Winkel Fashion Group en is gericht op het hogere segment. Zowel het oog voor detail als de kwaliteit van deze kleding maken een artikel van John Miller een echte aanvulling voor de kast van iedere man. Deze kleding kun je online kopen of bij PM Mannenmode als verkooppunt.

De materialen van John Miller

De materialen van John Miller

 

Bij de productie van John Milelr shirt wordt gebruik gemaakt van katoen, linnen en zijde van Europese leveranciers.De luxe heren overhemden worden gemaakt van het bekende ‘Cotonissimo’ katoen. Het merk Contonissimo staat garant voor luxe materialen van Europese leveranciers. Deze hoogwaardige kwaliteit is terug te zien in de kleding van John Miller. De kwaliteit van de shirts en overhemden springt er al uit nog voordat je het draagt. Daarnaast zijn de kledingstukken hoogwaardig afgewerkt. De kwaliteit van de gebruikte stoffen springt er echt uit bij het merk John Miller.

De pasvorm van John Miller

De pasvorm van John Miller

Naast de hoge kwaliteit van de kleding, hebben de shirt en overhemden van John Miller tevens een zeer populaire pasvorm. In het algemeen heeft John Miller twee pasvormen, namelijk de ‘tailored fit’ en de ‘slim fit’. Daarbij is de slim fit getailleerd. Voor iedere man is er daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast heeft John Miller een overhemd ontwikkeld voor mannen met langere armen. De ‘sleeve 7’ (verkrijgbaar op bestelling) zorgt ervoor dat ook mannen met langere armen er in stijl bij lopen. Dit is kenmerkend voor een algemeen kenmerk van John Miller: namelijk het oog voor detail. Tot het kleinste detail zal alles in orde zijn aan deze kleding.
 
Bij PM Mannemode staan we graag voor je klaar en kunnen we je voorzien van persoonlijk advies over de kleding van John Miller. Kom vrijblijvend eens langs in onze winkel in Friesland of neem een kijkje op onze online shop.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken