Mey: het merk voor kwaliteitsvolle ondergoed

Mey is een kledingmerk dat in 1928 is opgericht door Franz Mey en bekend staat om de productie van kwalitatieve ondergoed. Het is een familiebedrijf dat afkomstig is uit de Duitse regio Schwäbsische Alb. Waar het begon met de productie van damesondergoed, behoren tegenwoordig ook herenondergoed en lingerie tot de collectie van Mey. Sinds 2009 heeft Mey ook een webshop waar men de kleding ook online kan kopen. Ook is in 2009 het naaimachinemuseum Mey geopend, waar onder andere de geschiedenis van de machine kan worden bezichtigd, maar ook bijzonderheden uit de geschiedenis van dit kledingmerk gezien kunnen worden. In 2017 wordt voor het eerst ook badkleding voor heren geproduceerd. De ontwikkelingen binnen dit bedrijf staan dus allesbehalve stil.

Het adagium van Mey

Het adagium van Mey

 

Het kledingmerk Mey profileert zich als een traditioneel bedrijf dat zich richt op kwaliteit en duurzaamheid. De kleding wordt grotendeels geproduceerd in eigen fabrieken in Duitsland, Portugal en Hongarije. Het evenwicht tussen traditie en innovatie maakt de kleding van Mey uniek. Het bedrijf streeft ernaar de producten en processen continu verder te ontwikkelen, zodat zowel de kwaliteit als het moderne design optimaal gewaarborgd kunnen blijven, ook binnen de toekomstvisie. Draagcomfort staat voorop, waardoor in het productieproces veel aandacht wordt besteed aan de gebruikte materialen en de manier van in elkaar zetten.

Ondergoed van Mey bij PM Mannenmode

Ondergoed van Mey bij PM Mannenmode

Bij PM Mannenmode kan je terecht voor de nieuwste en modernste kleding. Bij het optimale genot van een outfit hoort echter ook goed en kwalitatief ondergoed. Daarom behoort de collectie van Mey ook bij het assortiment van PM Mannenmode. Zoek je comfortabel ondergoed voor onder jouw outfit? Kijk voor inspiratie eens op onze online shop www.pm-mannenmode.nl of breng een bezoekje aan onze winkel in Franeker (Friesland).

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken