Meyer: Kleding met passie

Woorden die centraal staan in de kleding van Meyer zijn vakmanschap en passie. De broeken van Meyer zijn stuk voor stuk met oog voor detail gemaakt zodat hun hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. Het in 1960 opgerichte familiebedrijf heeft hier vanaf de start van het modemerk dan ook al veel aandacht voor. Maak bij PM Mannenmode in Franeker kennis met de broeken van Meyer, en kies uit de verschillende modellen de broek die bij jou past. Alles weten over het merk? Kom eens langs in onze winkel en laat je informeren door één van onze teamleden. 

Meyer kopen in Friesland

Meyer kopen in Friesland

 

In onze winkel in Friesland vind je de actuele collectie van verschillende kledingmerken, en zo ook de broeken van Meyer. Meyer gefabriceerd zijn broeken uit verschillende materialen. Zo vind je broeken van denim, wol, katoen en thermo, en afhankelijk van de actuele collectie vind je de verschillende modellen in onze winkel waar je ze op je gemak uit kunt proberen.   
Combineer Meyer met overige merken

Combineer Meyer met overige merken

Het leuke van de kleding van een merk als Meyer is dat ze uitstekend te combineren zijn met kleding van andere merken. Samen met kleding van bijvoorbeeld Pierre Cardin en Tommy Hilfiger creëer je je eigen unieke outfit voor iedere gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor een pantalon van Meyer, een overhemd van Pierre Cardin en een colbert van Tommy Hilfiger. Kom eens langs in onze winkel in Franeker en probeer de kleding zelf uit. Samen met ons deskundige team kies je de outfit waar je naar op zoek bent! 

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken