Pierre Cardin in Friesland

Door al vanaf jonge leeftijd te helpen en werken in verschillende modehuizen in Parijs heeft Pierre Cardin de basis voor zijn mode-kennis vroeg gelegd. Na afronding van zijn opleiding als kledingmaker zet hij vanaf 1949 zijn kennis in bij zijn eigen onderneming vernoemd naar zichzelf, en de unieke ronde- en abstracte vormen trokken gelijk de aandacht. Op 88-jarige leeftijd ontving hij een award voor 'Levende Legende in de modewereld', en wat ons betreft heeft hij deze bekroning meer dan verdiend! 

Geschikt voor iedere gelegenheid: Pierre Cardin

Geschikt voor iedere gelegenheid: Pierre Cardin

 

De kleding van Pierre Cardin kenmerkt zich door zijn stijlvolle en eigentijdse uiterlijk, en in de praktijk blijkt dat een combinatie van beide leidt tot een kledingstijl die geschikt is voor vrijwel iedere gelegenheid. Of je nu opzoek bent naar een nette outfit voor een zakelijke afspraak of juist een casual uitstraling wilt gaan dragen: Pierre Cardin biedt voor beide stijlen geschikte kleding. Bij PM Mannenmode vind je de alledaagse broeken en jeans van het tijdloze merk. 

Pierre Cardin voor een breed publiek

Pierre Cardin voor een breed publiek

Bij de oprichting van zijn kledinglijn had Pierre Cardin als doel om creatieve kleding van hoge kwaliteit voor een breed publiek te ontwerpen. Deze kleding zou worden gemaakt van nieuwe materialen en futuristische dessins, en ook vandaag de dag zorgt dit ervoor dat de kleding van het merk opvalt. De fijne pasvorm zorgt er tot slot nog voor dat de kleding van het merk erg prettig zit. Zo voel je je altijd op je gemak in de kleding van Pierre Cardin! 

Shop Pierre Cardin


Pierre Cardin shop je in Friesland bij PM Mannenmode in Franeker. In onze winkel vind je altijd de actuele collectie van dit, en vele andere merken. Zo helpt ons team met het samenstellen van een outfit van merken als Hugo BossMeijer en Tommy Hilfiger. Kom eens langs in onze winkel en verken ons aanbod van herenkleding.   
Merken