Het veelzijdige en onmisbare aanbod van Schiesser

Schiesser is een van oorsprong Duits bedrijf dat zich al sinds 1875 bezighoudt met de productie van kleding en huistextiel. Naast de hoogwaardige kwaliteit die gebaseerd is op de feelgood-formule, streeft dit merk tevens naar een moderne uitstraling en een voortdurende innovatie.

Het assortiment van Schiesser

Het assortiment van Schiesser

 

Schiesser richt zich volledig in voor de feelgood-formule, waardoor de kledingproductie volledig gericht is op een hoogwaardig draagcomfort en goede kwaliteit. Het assortiment van Schiesser bestaat uit ondergoed, nachtkleding, loungewear, badmode en robuuste kleding voor alledag. Al deze producten zijn beschikbaar voor groot en klein, jong en oud. Zowel dames, heren als kinderen kunnen terecht bij Schiesser. Naast kleding produceert Schiesser ook bad- en beddengoed. Ook deze producten zijn gebaseerd op genot en draagcomfort, hetgeen van de kleding tevens wordt uitgebreid naar de huiselijke sferen.

De feelgood-formule als basis van de Schiesser-lijn

De feelgood-formule als basis van de Schiesser-lijn

Eén ding hebben al deze producten gemeen: namelijk de focus op de feelgood-formule. In ieder kledingstuk zal de kwaliteit terug te zien zijn en zal dit ook zeker voelbaar zijn. Het prettige draagcomfort is in grote mate te danken aan de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en de professionele en ambachtelijke wijze van afwerking. De materialen die gebruikt worden zijn voor 95% katoen en maximaal 5% elastaan. Op deze manier sluit de kleding aan op de huid als een tweede natuur, voelt de kleding zacht en prettig aan, en verliest de kleding niet de kleur of het model vanwege de lange duurzaamheid.
 
Ben je benieuwd naar de producten van Schiesser? Shop dan online op www.pm-mannenmode.nl of kom naar onze winkel in Friesland. De producten kunnen dus zowel online gekocht worden als in onze winkel. Hoe dan ook, wij staan voor je klaar met persoonlijk advies.

Onze merken

Je vindt veel exclusieve merken in ons assortiment. Benieuwd welke merken we allemaal hebben? Bekijk de pagina met alle merken of ontdek het in onze webshop.

Merken