Bij PM Mannenmode ben je aan het juiste adres voor merkkleding voor heren

Ben jij op zoek naar merkkleding voor heren van goede kwaliteit? Kom dan zeker eens naar Franeker in Friesland. PM Mannenmode is namelijk de specialist op het gebied van herenmode in Friesland. We staan 6 dagen per week voor je klaar met onder andere alle informatie over alle merken, de verschillende collecties ervan en natuurlijk geven wij graag stijladvies. Lees alles over de verschillende merken op deze pagina. Zien we jou binnenkort in onze winkel in Franeker?

Merkkleding voor heren in Friesland


In onze kledingzaak vind je meer dan 40 verschillende merken om uit te kiezen. Denk aan merken als Denham, Lacoste, Replay, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, GANT, Meyer en Pierre Cardin. Zoals je misschien wel opmerkt: al deze merken zijn erg verschillend! Wij vinden het belangrijk dat iedere man bij ons terecht kan voor een nieuwe outfit. Of je nou een stoere- of klassieke stijl hebt, het maakt niet uit. Met ons gevarieerde merkaanbod vinden wij een geschikte outfit.

Merkkleding met kwaliteit


Voor merkkleding betaal je doorgaans iets meer en in veel gevallen krijg je dit in kwaliteit terug. Alle kleding in ons assortiment is van goede kwaliteit en je zult niet binnen korte tijd al de eerste slijtageplekken zien verschijnen zoals vaak gebeurd met kleding van lagere kwaliteit. De merkkleding voor heren die wij bij PM Mannenmode verkopen zijn allemaal kwaliteitskleding en met onze tips zorg je ervoor dat de kleding er op-en-top uit blijft zien!

Stijladvies bij PM Mannenmode


Wil je eens een andere stijl komen proberen, of heb je juist geen idee wat er precies goed bij je past? Maak dan een afspraak of kom gewoon eens langs bij PM Mannenmode. Samen gaan wij op zoek naar een geschikte outfit, ook willen wij jou te inspireren met onze kleding en geven we eerlijk advies waar je wat aan hebt. Wie weet kom jij wel met een hele nieuwe kledingstijl volgens de laatste trends naar buiten. Ook spaar je bij iedere aankoop 5% van het aankoopbedrag zodat je dit uiteindelijk in een waarde cheque om kunt zetten. Begin alvast met sparen!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA