Over ons

Ons team verwelkomt je graag in onze winkel in Franeker. Hier staan wij klaar om je alles te vertellen over de nieuwste modetrends en je te helpen met het uitzoeken van een nieuwe trendy outfit. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zomerjas, een trouwpak of gewoon een lekkere kop koffie: aan de Breedeplaats 12 in Franeker ben je aan het juiste adres! En wist je dat je bij PM Mannenmode ook voor korting kunt sparen én dat we cadeaubonnen verkopen? Lees er alles over!

Hilde Dijkstra


Moeder van 2 kinderen en sinds 2003 fulltime werkzaam bij PM Mannenmode. Na mijn opleiding HEAO Commerciele Economie heb ik eerst een aantal jaren met mijn ouders samen gewerkt in de winkel. Vanaf 2010 heb ik het roer overgenomen samen met mijn partner Frans Poorte, die alles achter de schermen regelt.

Jordi Stecking


Samenwonend met Ilona en onze dochters Manou en Emma in Franeker. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de herenmode en vanaf 2010 bij PM Mannenmode. Meedenken in de reclame campagnes, op inkoop en nieuwe merken ontdekken maken het werken bij PM extra leuk. Knowledge Cotton Appareal, Denham en Replay zijn de merken die er voor mij op dit moment uit springen. Daarmee spreken we de jongere doelgroep aan.

Tineke Sijbesma


Getrouwd met Dicky, moeder van Annemae en Beau. Volgend jaar maak ik 10 jaar deel uit van het team PM. Voor mij is sfeer heel belangrijk, daarom voel ik mij zo op mijn plek bij PM. Samen met mijn collega’s zijn we elke dag bezig om de winkel weer tip top voor elkaar te krijgen.

Axel Knip


Hilde zag het wel zitten om mij de kleding business binnen te halen. Dat had ze goed gezien. Werken in de herenmode past goed bij mij. Voor in de weekenden heb ik nu een prima werkplek. Leuk, gezellig en ervaring op doen. Een vervolgstap zou zomaar een opleiding in deze richting kunnen zijn.

Stukje historie


PM Mannenmode is opgericht op 11 oktober 1902 door Piet Molenaar, vandaar de letters PM. PM is begonnen op het Noord te Franeker en is in de jaren ‘40 verhuisd naar een groter pand aan de Breedeplaats, de huidige locatie. Vanaf de jaren 70 heeft PM zich gespecialiseerd in herenmode, hiervoor werd er ook dames en kinderkleding verkocht. Na verschillende overnames werd het bedrijf vanaf begin jaren 80 gerund door mijn ouders, Sjoerd en Rinske Dijkstra. Sinds 2010 ben ik eigenaresse van PM Mannenmode geworden.

Onze winkel


Loop de winkel door met deze virtuele tour.

Spaar voor een waarde cheque!

5% korting ontvangen op je volgende aankoop?

Spaar voor een waarde cheque!

Spaar voor een waarde cheque!

5% korting ontvangen op je volgende aankoop?

Spaar voor een waarde cheque!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA