SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Paul & Shark

Paul & Shark is een populair merk op het gebied van vrijetijdskleding. Het kledingmerk maakt gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en heeft een breed assortiment. Binnen iedere collectie staat een bijzondere look centraal. Binnen deze collecties heersen verschillende thema’s. Zo is er de Sportswear collectie, Smart casual, Luxury en Basics. Binnen deze collecties behoren prachtig te combineren sets.

De geschiedenis van het merk Paul & Shark


Het merk Paul & Shark is in 1977 opgericht in Italie en is tot op heden in handen van de Dini-familie. De inspiriatie voor die merk kwam voort uit het maritieme buitenleven. In 1978 werd de klassieke Paul & Shark pullover geboren. Hiermee is de roem allemaal begonnen. Ondertussen heeft het merk zich flink uitgebreid. Het heeft een hele mannen-, vrouwen- en kinderen-lijn en het heeft zowel een kleding- als een accessoirescollectie. Hoewel het hele productieproces zich nog steeds in Italie afspeelt, zijn de producten van Paul & Sharks ondertussen in ruim 70 landen verkrijgbaar.

Het assortiment van Paul & Sharks


Ondanks de nog steeds zichtbare invloed van de maritieme basis van het merk, heeft het assortiment van Paul & Shark zich op vele manieren uitgebreid. Echter, niet alles is veranderd. Zo wordt ervan oudsher gestreefd naar perfectie, en dat is nog steeds het geval. Vrijheid en elegantie zijn kenwoorden binnen dit merk. Deze kernwaarden worden toegepast in zowel luxe sportkleding als smart casual kleding. De hoge kwaliteit en het grote draagcomfort is in het gehele assortiment van Paul & Sharks terug te zien.
 
Paul & Shark behoort tevens tot het assortiment van PM Mannenmode. Voor advies over de producten van Paul & Shark kunt u langskomen in onze winkel in Franeker (Friesland). Ook kunt u een kijkje nemen op de online shop www.pm-mannenmode.nl en kunt u de producten online kopen en van ons persoonlijk advies gebruik maken.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2021 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA