Ruilen en retourneren

Is de maat niet goed of voldoet het artikel niet helemaal aan je verwachtingen? Bij PM Mannenmode kan je gemakkelijk jouw aankoop retourneren of ruilen. In onderstaand stappenplan leggen we uit hoe dit proces werkt.

Retourneren

Stap 1: De retourtermijn: 14 dagen na ontvangst
Wanneer je bij PM Mannenmode een bestelling hebt geplaatst in de webshop, heb je recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Deze bedenktermijn gaat in wanneer jij, of een door jou aangewezen derde, de bestelling fysiek in bezit krijgt. De termijn gaat ook vanaf de dag in dat je het pakket kan ophalen bij een pakketpunt.

Binnen deze termijn dien je jouw bestelling aan te melden en terug te sturen via ons retourportaal: https://pm-mannenmode.shipping-portal.com/rp/

Stap 2: De te retourneren artikelen
Het artikel dient altijd ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking 'voor zover redelijkerwijs mogelijk' met aangehecht prijskaartje of labels. Het gebruik voor andere doeleinden dan passen is niet toegestaan. Zorg ervoor dat de producten die je wilt retourneren in ongeschonden staat zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt de retour zending niet geaccepteerd.

Stap 3: Retourportaal
Via ons retourportaal: https://pm-mannenmode.shipping-portal.com/rp/ kan je gemakkelijk je retourzending aanmelden.

Stap 4: De retourzending en kosten
Verpak jouw retourzending het liefst in de originele verpakking inclusief de ontvangen factuur. Indien dit niet mogelijk is, vragen wij je vriendelijk om jouw retourzending goed te verpakken. Het risico bij een retourzending is je eigen verantwoordelijkheid. PM Mannenmode is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de bestelling die optreden tijdens de retourzending of als je verzending kwijt is geraakt bij de post.

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening, deze kosten worden automatisch verwerkt bij de terugbetaling. We raden aan je verzendbewijs te bewaren. Dit is echter niet verplicht, maar zo ben je wel in staat om te controleren of je retourzending daadwerkelijk bij ons aankomt.

Je hebt ook de mogelijkheid om de retourzending terug te brengen in de winkel. Dit is gratis.

Stap 5: De terugbetaling.
Na de ontvangst van de retourzending zetten wij ons in om deze zo snel mogelijk af te handelen. Het aankoopbedrag, exclusief retourkosten (De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening, deze kosten worden automatisch verwerkt bij de terugbetaling), worden uiterlijk binnen 10 dagen, middels dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor het betalen van de bestelling, teruggestort.

Ruilen

Wanneer je een andere maat of kleur wenst, dan kan je deze gemakkelijk omruilen. Dit kan op 3 manieren.

Manier 1: nieuwe bestelling
De eerste manier is het makkelijkst en het snelst. Kijk of jouw gewenste artikel nog voorradig is in de webshop en plaats een nieuwe bestelling. Stuur je andere artikel terug via het onderstaande stappenplan.

Manier 2: retourportaal
Je kan jouw product ook omruilen via ons retourportaal: https://pm-mannenmode.shipping-portal.com/rp/. Geef via het retourportaal aan welk product en welke maat je zou willen hebben. Wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen, krijg je hiervan bericht. Wanneer wij het door jou gewenste artikel op voorraad hebben, sturen wij deze naar je toe.

Manier 3: omruilen in de winkel
Je kan jouw bestelling ook gemakkelijk omruilen in de winkel. Vergeet je factuur niet mee te nemen.

Ons adres:
PM Mannenmode
Breedeplaats 10-12
8801 LZ Franeker