Genoeg van saaie kleding? Geef je outfit een unieke touch!

Basics zijn vaak makkelijk om aan te schaffen. Het past altijd en is met alles te combineren. Risico is echter dat je een kast vol items hebt die hoe je ze ook draagt, wat saai ogen. Met alleen basics ziet iedereen er ongeveer hetzelfde uit. Gelukkig kun je met een aantal simpele trucs van je kast vol basic items een trendy garderobe maken. Zo weet jij zeker dat jij gezien wordt. Bezoek de winkel van PM Mannenmode in Franeker voor een uitgebreid persoonlijk advies.

Sneakers


Basics raken eigenlijk nooit uit de mode. Een beige of grijskleurige chino met een donkerblauw overhemd is netjes en stijlvol. Maar je loopt wel het risico dat je het gevoel hebt duizend in een dozijn te zijn. Je kunt je bijna afvragen welke man deze combinatie niet in de kast heeft hangen. En hoe fantastisch het je dan ook staat, echt opvallen doe je niet. Maar vaak is dit heel simpel op te lossen. Denk eens aan je schoenen. Een paar trendy sneakers kunnen je hele outfit opfleuren. En juist door de rest van je kleding basic te houden, zullen die hippe schoenen extra de aandacht op zich vestigen. Dus spit je schoenenkast uit en ga op zoek naar dat ene hippe paar of gun jezelf die ene nieuwe aankoop.

Top


Wil je nog net even wat meer kleur in je leven, kies dan voor een trui of overhemd in een andere kleur of met een print. Dit is een kwestie van uitproberen en durven. Alleen door te proberen vind je de kledingstijl die bij jou past. Laat je in de winkel adviseren welke kleur jou het beste tot je recht laat komen en wees verzekerd van een trendy look. Het kost misschien iets meer tijd om te wennen aan die top met een printje dan aan een paar kleurrijke schoenen, maar je weet zeker dat je op een positieve manier opvalt en gezien zult worden. Hoe meer je durft te proberen hoe meer je jezelf als unieke stylish man neerzet.

Accessoires


Voor wie bovenstaande tips allemaal nog iets te heftig vindt, is het ook mogelijk om kleur aan te brengen in je outfit met behulp van accessoires. Vervang die standaard zwarte riem eens door een groene exemplaar. Combineer dit bijvoorbeeld met een paar sokken in dezelfde kleur als de riem en je look is compleet.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA