Smoking huren

Wil je een smoking huren? Bij PM Mannenmode zijn we gespecialiseerd in herenmode waarbij de verhuur van smokings natuurlijk niet kan ontbreken. Het dragen van een smoking doe je natuurlijk niet iedere dag, en het kopen al helemaal niet. Vraagt een bepaalde gelegenheid om een dresscode als 'black-tie'? Hiermee wordt bedoeld dat er verwacht wordt dat er door de aanwezigen een smoking gedragen wordt. Uitgenodigd voor een gala of chique feest, maar heb je nog geen smoking? Bij PM Mannenmode kun je een smoking huren en helpen we je graag de mooiste smoking te vinden.

Afspraak maken
Smoking huren in Friesland

Smoking huren in Friesland

Naast het overhemd, de pantalon, de smokingjas en de vlinderstrik kan een smoking worden uitgebreid met een paar optionele accessoires. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld manchetknopen.

Bij PM Mannenmode vind je dus alle benodigdheden voor een outfit die past bij de betreffende ‘black-tie’ gelegenheid. Een smoking huren is hiervoor de perfecte mogelijkheid. Op deze manier kun je elke keer een ander exemplaar dragen.

De huur-smokings van PM Mannenmode

De huur-smokings van PM Mannenmode

Met de huur-smokings van PM Mannenmode kom je op een nette manier voor de dag, zonder dat je na de tijd een prachtig pak hebt gekocht die je nooit meer draagt. Ons aanbod bestaat uit verschillende merken die ervoor zorgen dat je met een gepaste outfit voor de dag komt. Maak online een afspraak en kom je huur-smoking uitzoeken bij PM Mannenmode in Franeker. We helpen je graag!

Wat is een smoking

Wat is een smoking

Het verschil tussen een smoking en een normaal kostuum zit in de afwerking van de stof: bij een smoking zijn de revers van het jasje gemaakt van satijn, en ook op de pantalon vind je deze satijnen rand over de rand van de broekspijpen.

Vervolgens behoort het overhemd van origine over een zogeheten 'vadermoordenaarsboord' te beschikken. Echter, bij PM Mannenmode vind je de meer moderne variant: een overhemd met blinde sluiting. Samen met een passende vlinderdas maak je de huur-smoking helemaal compleet.

Hulp nodig bij het vinden van een huur-smoking

Hulp nodig bij het vinden van een huur-smoking

Bij PM Mannenmode helpen we je graag om de perfecte huur-smoking te vinden. We hebben een ruim assortiment smokings die je kunt huren voor een dag of zelfs voor een langere periode (wanneer je bijvoorbeeld een smoking nodig hebt voor een feest in het buitenland).

Een smoking huren kan een hele onderneming zijn. We helpen je graag bij het aanmeten en uitzoeken, zodat jij goed voor de dag komt. Maak een afspraak voor jouw perfecte huur-smoking bij PM Mannenmode in Franeker.