SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Spijkerbroek kopen in Friesland

Een spijkerbroek valt te combineren met iedere kledingstijl. Het is dan ook geen wonder dat iedere kledingkast in Nederland er in ieder geval een aantal bevat. Van origine dienen spijkerbroeken als stevige werkbroek voor werklui. Het is dan ook geen wonder dat spijker ook vandaag de dag nog jaren mee gaan. Benieuwd naar het spijkerbroeken aanbod bij PM Mannenmode? Kom langs in onze winkel en kijk eens rond! 

Stoere, of juist nette spijkerbroeken


Het feit dat er eindeloos valt te combineren met spijkerbroeken komt voornamelijk door het grote aanbod modellen dat verkrijgbaar is. Voorbeelden van deze verschillende modellen zijn de gewone ‘regular fit’, de ‘slim fit’ en natuurlijk de iets lossere ‘tapered fit’. Vervolgens valt er ook nog genoeg te variëren als het gaat om de afwerking van de stof. Kies je bijvoorbeeld voor een onbewerkte ‘raw’ -spijkerbroek, of ga je voor een stoere heavy-used spijkerbroek? 

Spijkerbroek merken bij PM mannenmode


Het gevarieerde aanbod van spijkerbroeken, maar eigenlijk van alle kledingstukken, hebben we te danken door de grote verscheidenheid aan merken. Bij PM Mannenmode vind je de nieuwste collecties van merken als Replay, Meyer, Denham, Pierre Cardin en Boss Orange. Benieuwd naar de producten van deze merken? Bekijk dan onze ‘merken in de spotlight’ -pagina waar we regelmatig merken uitlichten. 

Spijkerbroek en outfit kopen met advies


Heb je een keuze gemaakt tussen onze merken en modellen, en wil je je outfit helemaal compleet maken? Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een passende outfit: van schoenen van Kamsma tot één van onze herenjassen. Zelfs wanneer je binnenkort een bijzonder feest, zoals bijvoorbeeld een bruiloft hebt, kun je bij ons terecht voor de huur of koop van een (maat)pak of smoking

Maak een afspraak of kom eens langs!

De perfecte spijkerbroek scoren?

Naar de shop

De perfecte spijkerbroek scoren?

Naar de shop

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2022 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA