Heren jassen in Friesland

Of het nu winter of zomer is, een jas beschermd je altijd tegen de elementen van de natuur. In de winter houden ze je droog en warm, en in de zomer zorgen ze voor bescherming tegen een onverwachte regenbui of tegen de felle zon. In alle gevallen moet een jas passen bij het seizoen zodat je op een passende manier voor de dag komt. Bij PM Mannenmode vind je een grote hoeveelheid heren jassen als onder andere gewatteerde jassen, mantels, spijkerjassen en parka's. Breng een bezoek aan onze winkel voor het actuele aanbod van heren jassen.

Heren jassen voor de juiste gelegenheid

Een groot deel van het heren jassenassortiment van PM Mannemode in Friesland bestaat uit jassen die op de meeste gelegenheden kunnen worden gedragen. Bij ons vindt je jassen in alle verschillende soorten, maten, kleuren, details en modellen. Ben je op zoek naar een reguliere jas? Ga dan voor een casual model als de spijkerjas of een gewatteerde jas waarmee je op ieder moment voor de dag kunt komen. Zoek je een jas voor bij een chique of nette outfit zoals bijvoorbeeld een smoking? Denk dan aan een lange klassieke stofjas of een parka. 

De heren jassen merken van PM mannenmode

Bij PM Mannenmode vindt je een groot aanbod van merken terug waardoor een grote diversiteit heren jassen ontstaat. Merken die je bij ons terug ziet zijn onder andere Tommy Hilfiger, Parajumpers, Wellensteyn, Paul en Shark, Museum en Krakatau, en zoals de merken al doen vermoeden creëren deze merken gezamenlijk een gevarieerd aanbod van heren jassen. Gedurende het jaar worden de collecties continue aangevuld met seizoensgebonden kleding.

Advies voor het uitzoeken van heren jassen

Het kiezen van een geschikte heren jas die bij jou past kan, bijvoorbeeld door een groot aanbod, lastig zijn. Tip van ons: bedenk van te voren in welke situatie je de jas gaat dragen zodat je een geschikte jas vindt die past bij de dingen die jíj doet. Onze medewerkers laten je kennismaken met onze verschillende merken en helpen je bij het kiezen van een geschikte jas. Tot snel in onze winkel in Franeker!