Vertrouw op het kledingadvies van onze specialisten

Kledingadvies vragen is soms niet altijd even gemakkelijk, en soms ook helemaal niet nodig. Vaak weet je toch zeker zelf wel wat goed staat en wat niet...? Toch is het helemaal niet erg om hulp in te schakelen. Maar bij wie doe je dit dan? Je beste vriend? Je vriendin of vrouw? Broer? Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak, maar een echt goed advies vind je alleen bij een specialist. Wij zijn die specialist, al meer dan 100 jaar. PM Mannenmode is dé herenzaak voor de stijlvolle man in Franeker en omgeving. Kom binnen en ervaar het zelf.

Ervaar wat kledingadvies van een specialist kan doen

In iedere branche is het de gewoonte de hulp in te schakelen van een specialist. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe koelkast of tv gaat kopen is het normaal om advies te vragen bij een gespecialiseerde verkoper? Op het gebied van kleding is dit eigenlijk niet anders. Stap binnen in onze winkel en ervaar wat kledingadvies van een specialist voor je kan doen.
 
Wij zijn een expert op het gebied van de smart casual look voor in je vrije tijd, maar ook voor de zakelijke look tijdens werk. Wij hebben de merken die hierop aansluiten (bekijk onze merken hier) en de verkoopadviseurs die weten welke stijl en welke kledingstukken optimaal tot hun recht komen bij jou. Of je nu op zoek bent naar je (nieuwe) stijl of net de puntjes op de “i” wilt zetten: wij geven je kledingadvies.    

 

Een volle, passende kledingkast door goed kledingadvies

Hoe vaak ben je niet een winkel uitgelopen met kleding waarvan je misschien net niet helemaal zeker was? We durven te wedden dat er in jouw garderobe items aanwezig zijn die je niet meer draagt, omdat ze achteraf toch niet helemaal bij je passen. Goed kledingadvies kan dit voorkomen. De kritische, vakkundige blik van een specialist kan het verschil betekenen tussen een goede aankoop en een perfecte aankoop. Wij doen altijd onze uiterste best om kleding te vinden die je ook daadwerkelijk draagt!

Laat je adviseren in onze winkel!

Of je nu al precies weet wat je wilt, of nog zoekende bent naar je eigen stijl: onze medewerkers helpen je verder. Wij hebben ook voor jou de perfecte outfits in de collectie. Vertrouw op het advies van onze verkoopadviseurs. Zie ons team als een kritisch extra paar ogen dat met je meekijkt. Je kunt met ons sparren en wij bekijken graag alle mogelijkheden met je. In alle rust, want wij maken graag tijd voor je vrij. Onder het genot van een kop koffie kiezen wij samen de perfecte kledingstukken uit. Maak nu een afspraak!