Outfits voor heren in Franeker, Friesland

Bij PM Mannenmode vindt je outfits voor heren die er stijlvol bij willen lopen. Vind jij het belangrijk om goed gekleed voor de dag te komen, maar heb je comfort tevens in hoog vaandel staan? Kortom: ben jij op zoek naar fraaie herenmode die je dagelijks met veel plezier kunt dragen, kom dan naar PM Mannenmode, dé plek voor de stijlvolle man in Franeker en heel Friesland. 

Outfits voor heren met iets extra's

Wij bieden je outfits voor heren met iets extra. Wat dat extra is? Enerzijds de kwaliteit: onze collectie bestaat uit prachtige merken die ervoor zullen zorgen dat je altijd en overal stijlvol en comfortabel voor de dag komt. Ben je op zoek naar de ideale smart-casual look, dan ga je bij ons zeker slagen. Met merken als Adam, Eton, Gant, DenhamTommy Hilfiger en vele andere prachtige herenmerken kan iedere man, jong(er) of oud(er) bij ons de perfecte look vinden.

Naast de hoge kwaliteit die wij bieden is er nog iets waar wij veel waarde aan hechten. Service. Tegenwoordig is het mogelijk om je kleding op het internet te kopen, of door binnen te lopen bij een van de vele gigantische ketens. Maar wie echt optimaal geholpen wil worden vertrouwd natuurlijk op klassiek goede en persoonlijke service. Succesvolle outfits voor heren samenstellen blijft vakwerk en wij helpen je hier graag bij. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren. 

Meer dan alleen een nieuwe heren outfit kopen

Wij willen iedere klant een optimale beleving bieden. Wij zijn geen winkel waar je snel naar binnen loopt, iets uit de schappen of rekken trekt, afrekent en weer vertrekt. Nee, de stijlvolle mannen van Franeker en omgeving weten wel beter. Onze winkel is niet alleen een plek waar je de fraaiste kleding koopt, maar ook een plek om te ontstressen en het door ons team gegeven advies rustig in je op te nemen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw kostuum of een nieuwe zomer-outfit. 

Een trendy herenoutfit in jouw stijl vind je in Franeker

Kleding kopen moet in onze optiek een fijne beleving zijn. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om je te helpen en te adviseren. We schenken een kop koffie voor je in en bespreken graag je stijl, voorkeuren en wensen. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale outfits. Daarbij mag je altijd rekenen op eerlijk en vakkundig advies. Of je nu al precies weet wat je hebben wilt, of nog zoekende bent naar je stijl; wij weten hoe wij je moeten kleden en welke merken en fits bij jouw stijl en fysiek passen. Kom het ervaren: je bent van harte welkom in onze winkel aan de Breedeplaats in Franeker.