Pakken voor heren: wij hebben wat je zoekt

Pakken voor heren waren, zijn, en blijven klassiekers voor de goedgeklede heer. Een man kan eenvoudigweg niet zonder goed pak. Of je nu klaar bent om je eerste mooi pak te kopen of omdat je op zoek bent naar een onderscheidend maatpak om je garderobe mee uit te breiden: bij PM Mannenmode in Franeker vind je wat je zoekt. Dankzij een prachtige collectie, de mogelijkheid tot maatwerk en kundige, vriendelijke adviseurs. Maak een afspraak!

Pakken voor heren: altijd in jouw maat en stijl

Het toppunt van de uitspraak “kleren maken de man” zijn natuurlijk goed-passende pakken voor heren. Of je nu een drager bent van zakelijke pakken of dat je een pak of colbert het liefst combineert met een smart-casual look, bijvoorbeeld met een polo onder je jasje, of een fraai jasje met een chino: wij hebben altijd een pak in jouw maat en stijl.
 
Onze verkoopadviseurs hebben een passie voor mooie kleding en daarom weten de stijlvolle mannen van Franeker en omgeving onze winkel ook zo goed te vinden. Het kopen van een pak is niet altijd even eenvoudig. Het zijn de nuances die het verschil maken tussen een mooi pak en een prachtig pak, en wij kennen die nuances. Wij weten wat het beste uitkomt bij jouw postuur en hoe wij perfect in kunnen spelen op jouw smaak. Van de klassieke gentleman tot de moderne, urban-chic man: ons team helpt je verder!

Maatwerk voor heren pakken is mogelijk

Naast een fraaie collectie aan confectiepakken, bieden wij je uiteraard de mogelijkheid tot maatwerk. Pakken voor heren zeggen veel over de man, dus wij bieden je de gelegenheid om een pak samen te stellen dat helemaal bij jou past. Wij kunnen je het perfecte pak aanmeten met hoogwaardige stoffen, elegante stiksels en bijzondere knopen. Niet alleen het pak kunnen wij op maat maken: ook je overhemd kan helemaal tailored worden. Onze pakken zitten als gegoten en worden binnen zes weken voor je vervaardigd. Maak een afspraak voor het aanmeten van een pak!

Neem de tijd voor je heren pak

Een nieuw pak kopen, is een gelegenheid waarvan je moet kunnen genieten. Dat kan alleen bij een herenkledingspecialist die de tijd voor je neemt. Samen passen, stoffen bekijken en combinaties uitzoeken onder het genot van een kop koffie en zonder tijdsdruk. Zo zou het moeten zijn, en zo vind je het bij PM Mannenmode in Franeker. Ervaar het zelf. Maak een afspraak of bezoek onze winkel wanneer je in de buurt bent. Wij verwelkomen je graag!