Een personal shopper is bij ons standaard

Een personal shopper? Dat is toch alleen iets voor heren in Hollywood, Cannes of Dubai? Zeker niet. Ook in Franeker is dit mogelijk! Bij PM Mannenmode is deze service namelijk al meer dan 100 de standaard! Onze klantenkring maakt al vele jaren gebruik van de excellente service die wij leveren. Benieuwd naar onze personal shoppers? Lees verder!

Een personal shopper? Dat is toch alleen iets voor heren in Hollywood, Cannes of Dubai? Zeker niet. Ook in Franeker is dit mogel

Wij zijn van mening dat kleding kopen een fijne ervaring zou moeten zijn. Je doet dit niet elke dag, dus wanneer je dit doet trek je hier liever genoeg tijd voor uit. Het is daarbij altijd goed je te laten adviseren, en bij PM Mannenmode vind je dit advies!
 
De meerwaarde van onze personal shopper wordt direct al duidelijk wanneer je bij ons naar binnen stapt. Geen drukte, geen gehaast, maar een verkoper die de tijd voor je neemt. Je kunt online alvast kennismaken met ons team. Bij ons werken echte specialisten met jarenlange ervaring en een passie voor het vak. Voor ons is er niets mooier dan het inventariseren van jouw wensen om vervolgens samen in onze winkel op zoek te gaan naar jouw ideale kleding. Winkelen wordt zo nog aangenamer. Je kunt rustig de tijd nemen om alles te bekijken en te proberen onder het genot van een verse kop koffie.

Creëer je eigen stijl met onze personal shoppers

Onze personal shoppers zijn kritisch, net als jij. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om je eerlijk persoonlijk advies te geven. Wij willen dat al onze klanten 100% tevreden weer de winkel uitgaan en wij zien iedere klant natuurlijk graag snel weer terug. Daarom zijn onze merken zorgvuldig geselecteerd en bieden wij de best mogelijke service.

Ontmoet onze personal shoppers!

Onze personal shoppers voorzien je (geheel kosteloos) van advies op maat. Wil je een keer zelf ervaren hoe dit is? Kom langs in onze winkel op een moment dat het jou uitkomt, of maak van tevoren een afspraak met één van onze medewerkers. Maak kennis met ons team en laat je rondleiden door de winkel. Samen kiezen wij de mooiste items uit die helemaal bij jouw stijl passen. Tot snel!