Smart casual voor heren: de ultieme balans!

Met een casual stijl kom je in het weekend of op je vrije middag perfect voor de dag en met een geslaagde formele stijl ben je op meer officiële gelegenheden de man. Maar wat draag je nu wanneer je eigenlijk altijd en overal goed voor de dag wilt komen? Smart casual outfit voor heren is het antwoord. PM Mannenmode in Franeker is het adres.

Smart casual voor heren sinds de jaren 70

De winkel van PM Mannenmode bestaat al sinds 1902. In de jaren 70 zijn wij ons exclusief gaan richten op herenmode en hebben wij het begrip smart casual voor heren geïntroduceerd in Franeker en de wijde omgeving. Wat houdt deze stijl precies in? De exacte invulling hiervan is in de loop der jaren iets verschillend geweest, maar de definitie is duidelijk. Met een smart casual stijl voor heren ben jij een ware kameleon: een man die altijd en overal goed voor de dag komt.
 
Smart casual is de stijl voor heren die zowel hun klassiekers kennen, als weten hoe ze modern voor de dag moeten komen. Voor mannen die zowel een 3-delig pak als een klassieke denim en de laatste trends in hun garderobe hebben hangen. Deze stijl combineert het beste van formal wear, met een meer casual, eigentijdse twist. Vraag het een man die de mode op de voet volgt en je zult de term “jasje aan, jasje uit” ongetwijfeld horen vallen.

De kracht van geslaagd combineren: smart én casual

De finesse en de kracht van smart casual voor heren, zit ‘m in het combineren. Je draagt bijvoorbeeld een mooi shirt of fraaie polo met een modern colbert met daaronder een goed paar chino’s en geklede schoenen. Het resultaat? Overdag (jasje uit) loop je er op het werk puik bij en ga je ’s avonds naar een netwerkborrel (jasje aan), dan zal je look ook geslaagd zijn.

Wij helpen je aan de ideale smart-casual look

Wil jij ook die smart casual look voor heren helemaal in de vingers krijgen? Kom dan langs en wij laten je zien hoe dit kan. In onze collectie vind je alle benodigde items waarmee je een smart casual look kunt samenstellen. Van fraaie colberts met een jeans eronder tot een pak met sneakers: wat je stijl ook is, met behulp van ons team zorg je ervoor dat je altijd en overal perfect voor de dag komt. PM Mannenmode is er voor de stijlvolle man in Franeker.
 
Op zoek naar een smart casual outfit voor heren in Friesland? Maak een afspraak of loop eens langs bij PM Mannenmode in Franeker!