Spijkerbroek kopen in Friesland

Een spijkerbroek valt te combineren met iedere kledingstijl. Het is dan ook geen wonder dat iedere kledingkast in Nederland er in ieder geval een aantal bevat. Van origine dienen spijkerbroeken als stevige werkbroek voor werklui. Het is dan ook geen wonder dat spijker ook vandaag de dag nog jaren mee gaan. Benieuwd naar het spijkerbroeken aanbod bij PM Mannenmode? Kom langs in onze winkel en kijk eens rond!

Spijkerbroek en outfit kopen met advies

Heb je een keuze gemaakt tussen onze merken en modellen, en wil je je outfit helemaal compleet maken? Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een passende outfit: van schoenen van Kamsma tot één van onze herenjassen. Zelfs wanneer je binnenkort een bijzonder feest, zoals bijvoorbeeld een bruiloft hebt, kun je bij ons terecht voor de huur of koop van een (maat)pak of smoking

Maak een afspraak of kom eens langs!

Spijkerbroek merken bij PM mannenmode

Het gevarieerde aanbod van spijkerbroeken, maar eigenlijk van alle kledingstukken, hebben we te danken door de grote verscheidenheid aan merken. Bij PM Mannenmode vind je de nieuwste collecties van merken als Replay, Meyer, DenhamPierre Cardin en Boss Orange. Benieuwd naar de producten van deze merken? Bekijk dan onze merken!

Stoere, of juist nette spijkerbroeken

Het feit dat er eindeloos valt te combineren met spijkerbroeken komt voornamelijk door het grote aanbod modellen dat verkrijgbaar is. Voorbeelden van deze verschillende modellen zijn de gewone ‘regular fit’, de ‘slim fit’ en natuurlijk de iets lossere ‘tapered fit’. Vervolgens valt er ook nog genoeg te variëren als het gaat om de afwerking van de stof. Kies je bijvoorbeeld voor een onbewerkte ‘raw’ -spijkerbroek, of ga je voor een stoere heavy-used spijkerbroek?