Winterjas heren in Friesland

Een heerlijk warme winterjas is met het kenmerkende gure Hollandse weer geen overbodige luxe. Bij PM Mannenmode vind je heren winterjassen voor de net-geklede man, en onze collectie bestaat uit verschillende jassen voor verschillende gelegenheden. Hierbij denkt ons team graag met je mee over welke jassoort past bij de rest van je outfit. Word je bijvoorbeeld ergens in een net pak verwacht? Een (half)lange parka of een gestoffeerde mantel kan een uitkomst zijn. Lees alles over onze collectie, of kom eens langs in Franeker voor het actuele assortiment. 

Trends op het gebied van heren winterjassen

Het team van PM Mannenmode heeft een passie voor mode, en dit zorgt ervoor dat ze continue op de hoogte zijn van de laatste modetrends. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe collecties van onze merken? Vraag gerust één van onze medewerkers: zij kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld de nieuwe collectie winterjassen voor heren van al onze merken. Zo zorg je ervoor dat je er altijd modieus bij loopt! Ook wanneer je zélf een bepaalde look voor ogen hebt kan ons team je helpen een geschikte outfit uit te zoeken. Bekijk ons team alvast en ontmoet ze in onze winkel! 

Modellen van winterjassen voor heren

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe (heren) winterjas kan het slim zijn eerst een keuze te maken voor een bepaald model. Bij PM Mannenmode vind je verschillende winterjasmodellen van verschillende merken zodat je altijd een jas vindt die past bij jouw uitstraling. Modellen waar je aan kunt denken zijn de lange parka, een winterjas met bontkraag of een sportief kort jack. 

Zomer- en winterjassen van PM mannenmode

Naast een uitgebreid aanbod van winterjassen voor heren vind je bij ons door het gehele jaar jassen geschikt voor het betreffende seizoen. Waar je in de winter juist belang hebt bij een lekker warme, waterdichte winterjas komt een luchtig spijkerjack of een gewatteerd jack in de zomer meer van pas. Lees alles over onze heren jassen en kom langs voor het laatste assortiment!