Zomer pak voor heren in Friesland

Op warme en zomerse dagen kies je voor een zomer pak. Je moet er niet aan denken een dik, zwart pak te dragen: in de zon is het zweten geblazen! Wil je als modebewuste en eigentijdse man tóch op een nette manier voor de dag komen op een bruiloft of chique gelegenheid? Probeer dan eens een zomerpak voor heren. Deze pakken zijn vaak van een luchtige stof gemaakt en je vindt ze in een overvloed van zomerse kleuren. Ons team geeft je graag advies over het kiezen van een zomerpak!

Het kiezen van de stof voor je zomer pak

Bij het kiezen van een zomerpak is de gebruikte stof van groot belang. Wanneer je een pak van een dikke stof draagt met een kleur die erg snel opwarmt, zoals donkerblauw en zwart, zal je het erg snel warm krijgen. Voor een echt hoogzomer pak kun je kiezen voor een pak van bijvoorbeeld mohair gemengd met wol, maar het állerbest is een zomer pak van volledig wol. Door zijn ademende eigenschappen en statige look ook erg geschikt voor een nette gelegenheid. Ga je liever voor een iets informelere look? Probeer dan eens een linnen pak. Meer weten over de zomer pakken van PM Mannenmode? Maak een afspraak en kom eens langs!

Een zomer pak in een lichte kleur

Evenals alle andere herenkleding is de kleur van je zomer pak ook van belang. Een populaire kleur voor je zomerpak is een lichtere tint blauw. Vanwege de rust die de kleur uitstraalt is een blauw pak een erg praktische keuze: het is bijna overal mee te combineren! Het kan ook leuk zijn om te kiezen voor een mengeling van twee kleuren, of om voor een iets sportievere look te gaan met een zandkleurig of kaki pak. Kern is: ga niet voor een te donkere kleur in de zomer maar kies voor een fleurig en licht zomer pak voor heren!

Je zomer pak voor heren vind je in Franeker

Het belangrijkste aspect van je zomer pak is natuurlijk of het goed zit, en dit is soms best lastig te bepalen. Ons team in Franeker staat voor je klaar om je hierin te adviseren en je te helpen bij het vinden van het pak met de perfecte pasvorm. Heb je binnenkort een bijzondere feest/gelegenheid? Ook voor het aanmeten van een maatpak kun je bij ons terecht.
 
Op zoek naar een zomer pak voor heren in Friesland? Maak een afspraak of loop eens langs bij PM Mannenmode in Franeker!