Trouwpak kopen

Het is belangrijk dat je trouwpak in ieder opzicht klopt: van de voering en het stiksel tot de knopen en het dessin aan toe. En hier houdt het bij PM Mannenmode niet op. Wij helpen je verder door het geven van stijladvies en voorzien je van tips & tricks zodat je je netjes en tegelijkertijd comfortabel voelt in je trouwpak. Hulp nodig bij het uitzoeken van je trouwpak? Maak een afspraak!

Afspraak maken
Trouwpak laten aanmeten

Trouwpak laten aanmeten

Wanneer je op zoek bent naar een pak dat volledig naar jouw maat gemaakt is, is het slim om niet te laat te beginnen met het zoeken van zo'n pak. Wanneer je de tijd neemt voor het kiezen van de kleur, stof en vorm maak je geen overhaaste beslissingen en verschijn je precies in het pak dat je in gedachten had. Lees op onze website alles over het aanmeten van een maatpak en kom langs in onze winkel in Franeker. Samen zorgen we er dan voor dat het pak ruim op tijd in je kast hangt! 

Verschillende stijlen trouwpakken

Verschillende stijlen trouwpakken

 

Bij PM Mannenmode vind je trouwpakken in verschillende stijlen, en er zijn een aantal factoren die invloed hebben op het kiezen van de juiste stijl. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het seizoen waarin de bruiloft plaats vindt. In de zomer komen lichte, luchtige kleuren vaak van pas terwijl een donkere, klassieke kleur in de winter beter tot zijn recht komt. Ook kan het leuk zijn om een eventuele thema-kleur in je trouwpak te verwerken. Wij denken graag met je mee: maak een afspraak en maak kennis met ons team! 

Tips voor het uizoeken van je trouwpak

Tips voor het uizoeken van je trouwpak

 

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwpak is het slim om van tevoren al een idee in gedachten te hebben van het uiterlijk van het pak. Wanneer je dit voorbeeld vervolgens voorlegt bij één van onze teamleden kunnen zij gericht met je op zoek naar een passend pak. Punten waar je alvast over na kunt denken zijn:

  • Kleur
  • Stijl
  • Voering
  • Stiksel


Vind je het lastig een idee in gedachten te nemen? Natuurlijk helpt ons team je dan ook verder. Kom eens langs in onze winkel en laat je inspireren! 

Hulp nodig bij het uitzoeken van je trouwpak?

Hulp nodig bij het uitzoeken van je trouwpak?

Bij PM Mannenmode helpen we je graag om het perfecte trouwpak te vinden. Al onze trouwpakken worden aangemeten en helemaal op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw trouwpak perfect past bij jouw lichaam.

Maak een afspraak om jouw trouwpak aan te laten meten bij PM Mannenmode in Franeker.