Trouwpak kopen

Bij het kopen of huren van een trouwpak is het belangrijk dat het pak in ieder opzicht klopt: van de voering en het stiksel tot de knopen en het dessin aan toe. Hier houdt het bij PM Mannenmode niet op. Wij helpen je verder door het geven van stijladvies en voorzien je van tips & tricks zodat je je netjes en tegelijkertijd comfortabel voelt in je trouwpak. Hulp nodig bij het uitzoeken van jouw ideale trouwpak? Maak dan een afspraak!

Afspraak maken
Trouwpak laten aanmeten

Trouwpak laten aanmeten

Wanneer je op zoek bent naar een pak dat volledig naar jouw maat gemaakt is, is het verstandig om niet te laat te beginnen met zoeken. Wanneer je de tijd neemt voor het kiezen van de kleur, stof en vorm maak je geen overhaaste beslissingen en verschijn je precies in het pak dat je in gedachten had. Wil je een trouwpak aan laten meten? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel. Samen zorgen we er dan voor dat het pak ruim op tijd bij jou in de kast hangt! 

Verschillende stijlen trouwpakken

Verschillende stijlen trouwpakken

Bij PM Mannenmode vind je trouwpakken in verschillende stijlen en thema's. Van Peaky Blinders tot bohemian of een Italiaanse bruiloft, er is voor ieder wat wils. Ook het seizoen waarin de bruiloft plaatsvindt heeft invloed op jouw keuze. Wordt het een winter bruiloft of houd je meer van zomerse kleuren? Wij denken graag met je mee en staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Tips voor het uitzoeken van je trouwpak

Tips voor het uitzoeken van je trouwpak

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwpak is het slim om van tevoren al een idee in gedachten te hebben over het uiterlijk van het pak. Wanneer je dit vervolgens voorlegt bij één van onze teamleden kunnen zij gericht met je op zoek naar een passend pak. Punten waar je alvast over na kunt denken zijn:

  • Kleur
  • Stijl
  • Voering
  • Stiksel


Vind je het lastig een idee in gedachten te nemen? Uiteraard staat ons team ook dan weer voor je klaar om je verder te helpen. Kom eens langs in onze winkel en laat je inspireren! 

Hulp nodig bij het uitzoeken van je trouwpak?

Hulp nodig bij het uitzoeken van je trouwpak?

Bij PM Mannenmode helpen we je graag om het perfecte trouwpak te vinden. Al onze trouwpakken worden aangemeten en helemaal op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw trouwpak perfect past bij jouw lichaam.

Maak een afspraak en vind jouw ideale trouwpak in Friesland. Ons team staat voor je klaar. Op zoek naar kleding als bruiloftgast? Ook dan kun je bij PM Mannenmode terecht!