SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Trouwpak man: dé look voor dé dag

Er zijn maar weinig zaken die kunnen tippen aan de charme en de (gezonde) spanning van het kopen van een trouwpak. Iedereen heeft het op bruiloften altijd over de jurk van de vrouw. Maar laten we eerlijk zijn: een succesvol trouwpak voor de man samenstellen, is misschien wel nog knapper en indrukwekkender dan het kiezen van de juiste jurk voor de vrouw, toch…? Lees alles over hoe je het perfecte trouwpak samenstelt op deze pagina!

Een trouwpak voor de man in Franeker en omstreken


Heb je wel eens een bruiloft in Franeker of omstreken meegemaakt en heb je je toen vergaapt aan het trouwpak van de man in kwestie? Keek je naar een bruidegom die er helemaal afgestyled uitzag? Er bestaat een goede kans dat het bewuste trouwpak bij ons vandaan kwam. Wij zijn namelijk een vertrouwd adres voor de stijlvolle man. Vanuit Franeker, maar ook vanuit diverse andere plekken in Friesland komen mannen van alle leeftijden naar onze winkel voor advies en mooie kleding.
 
Wij hebben diverse collecties, van casual-chic tot businesswear en van fraaie vrijetijdskleding tot maatpakken. Maar ook voor een prachtig trouwpak voor de man ben je bij ons aan het juiste adres. Inclusief schoenen, uiteraard. Ons team gaat graag met je aan de slag.

Het kopen van trouwpak neemt tijd


Bij PM Mannenmode hebben wij service hoog in het vaandel staan. Of je nu komt voor een nieuw shirt, een fraaie chino of jeans of een driedelig pak: wij nemen voor iedereen de tijd en voorzien je van kundig advies. En dat we de tijd voor je nemen geldt natuurlijk helemaal voor het kiezen van een trouwpak. Hoewel je altijd welkom bent in onze winkel, adviseren wij je om van tevoren contact met ons op te nemen en een afspraak te maken voor het uitzoeken van jouw trouwpak. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij natuurlijk zeker weten dat wij helemaal tot jouw dienst staan. Een van onze medewerkers begeleidt jou bij het vinden van het pak waar jij je op de bruiloft lekker in voelt!
 

Een trouwpak voor iedere man!


Een fraai trouwpak voor de man is bereikbaarder dan je wellicht denkt. Wij vinden het belangrijk dat iedere man in een fraai pak op zijn bruiloft kan verschijnen. Wij kunnen je maatwerk bieden, met prachtige exclusieve stoffen en stiksels, maar ook wanneer je budget iets meer bescheiden is, bieden wij je en trouwpak voor de man waar je trots op kunt zijn. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.
 
Op zoek naar een trouwpak voor mannen in Friesland? Maak een afspraak of loop eens langs bij PM Mannenmode in Franeker!

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2022 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA