SHOP ONLINE / VOOR 17.00U BESTELD MORGEN IN HUIS / GRATIS VERZENDING V.A. €100 / NIEUWE COLLECTIE

Een trouwpak op maat laten maken in Friesland bij PM Mannenmode

PM Mannenmode in Franeker biedt een goede mogelijkheid om een trouwpak op maat te laten maken in Friesland. Jouw trouwdag zal misschien wel één van de bijzonderste dagen van je leven zijn waarbij je jouw liefde aan jouw geliefde verklaard. Het trouwpak staat symbool voor de liefde en zal onderdeel uitmaken van deze prachtige dag. Het is dan ook belangrijk dat dit pak bij jou past, bij de setting van de dag past, en verder ook in alle andere opzichten klopt om deze dag compleet te maken. Een trouwpak bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal op orde moeten zijn. Denk hierbij aan het design, aan het stiksel, aan de knopen, et cetera. PM Mannenmode biedt degelijk advies waardoor al deze zaken ruim op tijd op orde zijn.

Het belang van een prachtig trouwpak op maat


Hoewel de kleding, zowel de bruidsjurk als het pak van de bruidegom, een belangrijk onderdeel uitmaakt van de trouwdag, maakt deze kleding slechts onderdeel uit van het geheel van deze dag. Het is daarom belangrijk dat het trouwpak op maat past binnen de setting van de bruiloft. Bij de aankoop vaneen trouwpak moet daarom in ieder geval op twee zaken gelet worden. Ten eerste is het essentieel dat het trouwpak als gegoten zit bij de bruidegom. Dit laat het belang van een goede aanmeting zien. Bij PM Mannenmode zijn onze medewerkers experts in het aanmeten van pakken en zorgen wij dat het pak aan alle wensen voldoet. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar sfeer van de bruiloft. Er zijn immers veel verschillende stijlen trouwpakken waaruit gekozen kan worden. Zo kan bijvoorbeeld gekeken worden naar het seizoen waarin de bruiloft plaatsvindt en of er een bepaald kleur-thema in de bruiloft verwerkt zit. Het seizoen kan immers bepalend zijn voor het materiaal van het trouwpak, of het pak van luchtige of juist wat dikker materiaal gemaakt moet worden. Ook zullen in de zomer lichtere kleuren gebruikt kunnen worden. Met ons persoonlijk advies helpen wij jou graag bij het maken van deze belangrijke keuzes.

Een trouwpak op maat bij PM Mannenmode


Bij PM Mannenmode kunnen wij jou in onze winkel in Franeker en in onze webshop op www.pm-mannenmode.nl van persoonlijk advies voorzien met behulp van onze gespecialiseerde kennis en ervaring.  Een goede kwaliteit pak en goede persoonlijke service waardoor jij een aankoop doet die echt bij jou past, garanderen een prachtige uitstraling op jouw trouwdag. Onze medewerkers kunnen jou voorzien van tips omtrent de aanschaf van het juiste pak, maar ook omtrent de styling van jouw pak. Onze service houdt niet op na de aankoop van een pak. Wij helpen met tips zodat jij ook comfortabel, trots en zelfverzekerd op jouw trouwdag verschijnt. Met de aanschaf van een trouwpak op maat in Friesland bij PM Mannenmode wordt de eerste stap voor een geslaagde trouwdag gezet.                                             
 

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2021 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA