Zo verschijn jij op een nette manier op de familiedag

Een familiedag is vaak niet de meest officiële gelegenheid, maar juist daardoor is het vaak een enorme uitdaging om de juiste outfit te kiezen. Je wilt netjes, maar niet te chique voor de dag komen. Maar wat is nu de meest geschikte outfit? Zeker wanneer het om je schoonfamilie gaat, wil je geen flater slaan. Casual is vaak de beste keuze, maar ook hierin zijn vele variaties mogelijk. Dus de vraag is: hoe vind je die casual look die laat zien dat je er aandacht aan hebt besteed, zonder dat het overdone is.

Comfortabel op de familiedag


Het belangrijkste voor een familiedag is niet dat je er fantastisch uitziet. Het gaat er vooral om dat jij je comfortabel voelt in de kleding die je draagt. Het is een dag vol sociale contacten en je moet je vrij voelen om jezelf te zijn onder de mensen die het dichtste bij je staan, je familie. Dit betekent natuurlijk niet dat je in je huispak kunt verschijnen, maar zorg wel dat je iets draagt waar jij je goed bij voelt. Wanneer je dat hebt gevonden, is het halve werk gedaan. Het is belangrijk dat jij jezelf kunt zijn, niet ondanks maar dankzij de kleding die je draagt. Laat je meest gedragen, half versleten baggy jeans in de kast hangen, maar kies ook niet voor die broek die je 5 jaar geleden kocht, maar nooit draagt, omdat hij eigenlijk niet lekker zit.

Casual familiedag


Het beste voor een familiedag werkt casual kleding. Strak in het pak of een colbertje is echt niet nodig. Een nette jeans of hippe chino al naar gelang het weer gecombineerd met een nette trui, T-shirt of overhemd zijn vaak de betere opties. Je hebt altijd wel een broek die je aan zou doen als je een avond gaat stappen met vrienden of je vriendin mee uit eten neemt. Zo’n broek is zeker ook een goede keus voor een familiedag. Een net overhemd erbij en je look is compleet.

Natuurlijk op de foto tijdens de familiedag


Vind je het nog steeds lastig om te kiezen, bedenk je dan dat een familiedag de gelegenheid bij uitstek is waar foto’s worden gemaakt en daar wil je uiteraard goed op staan. Ga bij het kiezen van je outfit voor de spiegel staan en denk aan de vele fotomomenten. Kom je daar in wat je aanhebt mee weg, dan is de keuze gemaakt. Twijfel je, probeer dan nog even wat andere combinaties. Uiteraard kan het geen kwaad om wat tips te vragen.
 
Wil je een nieuwe outfit scoren, bezoek dan eens de winkel van PM Mannenmode in Franeker voor een persoonlijk advies, of kijk hier voor meer inspiratie.

Adresgegevens

PM Mannenmode
Breedeplaats 12
8801 LZ Franeker

 
  0517 392132
  06 44375378
  info@pm-mannenmode.nl
   
  Volg ons via Facebook
  Volg ons via Instagram
  Volg ons via Twitter

Openingstijden

U bent van harte welkom
 
maandag : 13:00 - 18:00
di t/m do : 9:00 - 18:00
vrijdag : 9:00 - 21:00
zaterdag : 9:00 - 17:00

 
© 2020 PM mannenmode | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA